Két férfi baját is ellátta az énekesnő

Ijesztő képek: Letartóztatták Amy Winehouse énekesnőt

Testi sértés gyanújával letartóztatták pénteken Londonban Amy Winehouse-t, az egyre botrányosabb életvitelű brit énekesnőt, aki éppen pénteken került be 10 millió fontra becsült vagyonával a brit sztárvilág ifjú milliomosainak elitklubjába.

A férjével még kiegyensúlyozott volt Amy Winehouse... képgaléria

2008.04.26 06:57MTI

A 24 éves énekesnő, bevallott marihuánafogyasztó kétórás késéssel jelent meg "önként" kihallgatásra egy londoni belvárosi rendőrőrsön, ahová azért idézték be, mert egy átlumpolt éjszaka után bántalmazott - állítólag fejbe vágott, illetve pofon ütött - két férfit szerdára virradóra egy lokálban az előkelő Camden negyedben.

A kihallgatás a sztár őrizetbe vételével végződött. A rendőrség nem közölt részleteket az ügyről, a brit bulvársajtó azonban úgy tudja, hogy előbb egy útjába került férfit ütött meg a lokálban biliárdozás közben, majd távozás közben a bár előtt egy másikat - egyes források szerint egy "irgalmas szamaritánust", aki taxit akart hívni neki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.