Csak közelről meg ne nézzék a fejét

Döbbenetes képek: Szörnyen néz ki Amy Winehouse arca!

Szegény Amy Winehouse minduntalan az érdeklődés középpontjába kerül - S bár sokszorosan elismert zenei tehetség, sajnos mégsem az érdemei miatt szerepel legtöbbet a címlapon.

Amy megint nincs formában... képgaléria

2008.05.27 12:00ma.hu

A fantasztikus hangú énekesnőt mostanában sajnos főként botrányai és alkohol- valamint drogfüggősége miatt hozták hírbe.

Amy Winehouse, annak ellenére, hogy emiatt állandó szereplője az újságoknak, legutóbb is megkapta vitathatatlan érdemei miatt az egyik legrangosabb előadói elismerést, az Ivor Novello-díjat.

A Love Is a Losing Game című slágerért kapott díjat azonban az édesapja vette át helyette, mivel Amy éppen nem volt szalonképes...

Amy nagyon maga alatt van...

Sajnos, Amy zaklatott és önpusztító életmódja lassan az arcán is meglátszik - a különös stílusú, de csinos énekesnőről olyan képek láttak napvilágot, amelyek kétséget sem hagynak felőle: a bőre bizony nagyon megcsúnyult!

Az énekesnőt Londonban, a Camden negyedben kapták lencsevégre, amint a szintén zenész Matt Willis-szel indult szórakozni. Amy igencsak meggyötört arcbőrét a kilónyi alapozó sem tudta elrejteni.

Furcsa megjelenését ráadásul tegnap a sztár megfejelte azzal, hogy amikor a börtönbe indult meglátogatni férjét, Blake Fielder-Civil-t, durván nekiesett a várakozó fotósoknak, majd elviharzott, és a taxiban sírva fakadt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.