Újra felügyelet alatt Amy

Amy Winehouse lépéseit paparazzók helyett az ápolók követik

Amy Winehouse-nak botrányaival kiválóan sikerült megoldania, hogy addig is mindenki róla beszéljen, amíg ő nem zenél. Bár ez az egészségére és az elmeállapotára korántsem volt olyan jó hatással, mint hírnevére.

Amy Winehouse megmutatta a fotóit - képek! képgaléria

2008.03.31 10:30netbulvar.hu

Ezért a menedzsmentje azt tervezi, hogy újra elvonóra küldik, mert hamarosan semmilyen értékelhető teljesítményre se lesz képes. Mivel az énekesnő szerint Londonban túl ingergazdag a környezet, ezért Angliától távol vonul be egy rehabilitációs intézetbe. Először egy izraeli klinikát szemeltek ki neki, de azóta Dél-Afrikára módosult a terv, mert ott megbíthatóbbak a kezelések. 

A producere reménykedik benne, hogy az újabb rehabbal sikerül majd Wino-ból ismét emberi lényt faragni. Mostanában ugyanis olyan mélyre süllyedt, hogy még Britney-t is alulmúlta. Két hónapja küzd valamilyen fertőzéssel, ami miatt fekélyek vannak az arcán és teste más részein is. A karján pedig rengeteg vágás díszeleg, amiket saját magának okozott. Valamint a könyökhajlatában jól felismerhetőek a tűnyomok, amik biztos nem a védőoltások helyei. Az orvosai azt tanácsolták neki, hogy vegyen vissza a tempóból, amíg a betegségét kezelik, ám ő csak a munkával volt hajlandó leállni. 

Az alternatív külsejű sztár januárban már megpróbálkozott egyszer a drogmentes élettel. Bevonult az egyik londoni leszoktató kórházba, ám még félidőben távozott, így semmit sem ért el. Akkor arra hivatkozott, hogy a bebörtönzött férje mellett akar lenni, ezért nem folytatja a kúrát. Blake látogatása helyett azonban inkább vad bulikban gyilkolta az agysejtjeit és a méltóságát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.