Horrorisztikus fotókon az énekesnő...

Ijesztő képek: Amy Winehouse-nak a csontja is kilátszik!

Nincs valami jó formában mostanság Amy Winehouse - A népszerű énekesnő ugyan úgy tűnik, sikerrel veszi az akadályokat súlyos drog-és italfüggősége ellen, ám valami nagyon nem stimmel nála...

A férjével még kiegyensúlyozott volt Amy Winehouse... képgaléria

2008.04.11 11:21ma.hu

Amy Winehouse egyre csak fogy - A botrányt botrányra halmozó dalos pacsirta mostanság úgy néz ki, hogy egy horrorfilmbe örömmel vennék a jelentkezését...

Nemrég olyan képek jelentek meg róla, melyen szembetűnő, hogy arcbőrének problémáit több rétegnyi alapozóval sem tudta eltüntetni - állítólag valamilyen fertőzése volt -, most pedig ijesztő soványságáról látott egy fotó napvilágot! Amy lába annyira vékony, hogy a csontja tisztán kivehető...! Nem mindennapi súlyvesztesége lehet...

Az egyébként nagyon is sikeres énekesnőt néhány hete sikerült némileg összekaparni a padlóról - Súlyos ital-és drogproblémái miatt bevonult a rehabilitációra.

Egészen jól mutatott, amikor kijött - a Grammy-gálán már csinosnak, ápoltnak és jókedvűnek látszott.

Az azonban minden bizonnyal rányomja bélyegét a sztár hangulatára, hogy a férje, Blake Fielder-Civil hosszú hetek óta börtönben ül.

A nejéhez hasonlóan balhés fiatalembert testi sértés és az igazságszolgáltatás akadályozása miatt csukták le: összevert egy bártulajdonost, majd lefizette, hogy az ne tanúskodjon ellene. Az ügy miatt Amy-t is őrizetbe vették decemberben, de ellene megszüntették az eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.