Wino megindult a földi pokol felé

Amíg Amy nem rakja le a tűt, nem állhat színpadra

Amíg Amy nem rakja le a tűt, addig a színpadot is csak messziről láthatja. Amikor Amy Winehouse megindult a földi pokol felé vezető útján, hatalmasat nőttek az albumeladásai.

A férjével még kiegyensúlyozott volt Amy Winehouse... képgaléria

2008.04.19 19:45netbulvar.hu

Ám a rajongók már ráuntak a balhékra, és nem rohannak a lemezboltokba, ha Amy részegen fetreng valahol. Ezért a kiadója ultimátumot adott az énekesnőnek. Ha nem szakít öngyilkos életmódjával, akkor nem adnak ki tőle egy dalt se. A szerződése megmarad, viszont új lemeze nem lesz. A stúdióvezetők ugyanis nem hisznek benne, hogy Wino képes lenne normális és eladható munkát készíteni ilyen állapotban.

De nemcsak fenyegetőznek a producerek, hanem segítenek is a leszokásban. Ugyanis találtak Amynek egy elvonót, ahol sikeresen túlléphet a démonain. Ám a fészekhajú antiszépség hallani sem akar egy újabb rehabról. Korábban már eltöltött két hetet egy klinikán, ahová szintén a kiadója utaltatta be.

De még a kezelés vége előtt lelépett. Majd egy dél-afrikai szanatóriumba akarták küldeni, de Winehouse inkább bulizni ment. Amy okos életvitele miatt még élete legnagyobb dobásáról is lecsúszott. A készülő 22-ik James Bond film producerei elvették tőle a főcímdal éneklését. Szerintük az énekesnő egyáltalán nem fér bele a titkos ügynök kalandjainak elegáns imázsába. Így Wino szerzőtársa, Mark Ronson sláger gyáros dobhatja is kukába a 007-es muzsikáját, ami állítólag hihetetlenre sikeredett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.