Rossz látni, hogy takarít a sztár!

Meghökkentő fotók: Amy egyre csúnyább? Még vérzik is!

Újabb megdöbbentő képek - Amy Winehouse hétről-hétre tesz róla, hogy valami nem túl szívderítő dolog megjelenjen róla a lapokban. Most éppen takarítás közben kapták le, de alighanem kár volt...

Amy Winehouse szörnyen elhanyagolt! képgaléria

2008.05.28 15:30ma.hu

Amy Winehouse minden héten szolgál magáról valami meghökkentő újdonsággal - Sajnos, ha nem változtat önpusztító életmódján, ez nem is igen fog megváltozni.

Pár héttel ezelőtt még úgy tűnt, az énekesnő kezdi összeszedni magát: A Grammy-gálán szinte nem is hasonlított régi, leharcolt önmagára: ragyogott, és családja körében boldogan ünnepelte sikerét. Akkor mindenki bizakodott: talán vége a rossz korszaknak!

Amy azonban minden jel szerint képtelen maga mögött hagyni drog- és alkoholproblémáit: nemrég ismét kábítószerezésen kapták, ráadásul egy kamera rögzítette is a jelenetet.

A sztár azonban talán az viseli meg leginkább, hogy férje, Blake Fielder-Civil súlyos testi sértés és egyéb zűrös ügyei miatt még mindig a börtönben csücsül - már a válás is szóba került köztük...

A tehetséges énekesnő a minap éppen őt igyekezett meglátogatni, amikor vadul nekitámadt a rá várakozó fotósoknak, majd bepattant egy taxiba, és zokogva elhagyta a helyszínt...

A legújabb fotók Amy-ről ennél kissé konszolidáltabbak, de annál elrettentőbbek: a sztárt kora reggel, lakása takarítása közben kapták lencsevégre. A képek tanúsága szerint egyáltalán nem törődik magával, megjelenése nemhogy hanyag, egyenesen ijesztő!

Arcbőre elgyötört, melyen a sebhelyeket még a vastag alapozó sem fedi be, melltartója szakadt: egy biztosítótű (!) tartja, cigaretta lóg a szájából. De ha ez még nem lenne elég, úgy látszik, az sem tűnik fel neki, hogy felsértette a karját, és folyik a vére...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.