Ez már tűrhetetlen Winehouse-tól!

Botrányos képek: Amy kilógó mellekkel rasszista dalt énekel!

Amy Winehouse sajnos sokkal botrányosabb annál, mint amit eddig mutatott magából - A tehetséges énekesnőről most egy tavalyi felvétel került elő, amelyen Amy drogozik, melleit mutogatja és rasszista dalt énekel!

Botrányos - Amy rasszista dalt énekel és mellét mutogatja képgaléria

2008.06.10 09:30ma.hu

Döbbenetes videó látott napvilágot a minap Amy Winehouse-ról - A felvétel bizonyítékként került elő az énekesnő drogozási ügye kapcsán, azután, hogy a brit vezető rendőr, Sir Ian Blair kíméletlenül bíróság elé akart állítani minden sztárt, aki kábítószert fogyasztott és ezt még kamerára is rögzítette - adta hírül a News of The World.

A videót Amy azóta már börtönben sínylődő férje, Blake Fielder-Civil készítette tavaly.

A szupersztár énekesnő, többszörös rangos zenei díj nyertese alaposan lejáratja magát nem sokkal a Miami-ban megtartott esküvője után készült felvételen.

Egy asztalnál ül társaságával, amelyen kábítószer-kinézetű porok és különféle kellékek állnak a drogozáshoz.

Miután jól "rendbe rakták" magukat, Sarah nevű barátnőjével rasszista dalba kezd Amy: sértegeti az ázsiaiakat, a fekete bőrűeket, a melegeket, sőt még a vakokat és a süketnémákat is.

Ezt követően kábulatban nevetgél, majd pózolni kezd, még a mellbimbója is kivillan - ez aztán végképp nem jellemző az énekesnőre, aki a rögtönzött előadás után elvonul újdonsült férjével szexelni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.