Nem engedi kivizsgáltatni magát az énekesnő

Képek a rossz állapotban lévő Amy Winehouseról - tbc gyanús

Állítólag tbc-gyanús tüneteket produkál a napok óta kórházban kezelt brit énekes sztár, Amy Winehouse, ám kivizsgáltatni nem engedi magát.

Amy Winehouse nagyon rossz állapotban... képgaléria

2008.06.21 20:16MTI

A The Sun, a legnagyobb londoni bulvárlap pénteki beszámolója szerint a kábítószeres botrányairól is közismert, Grammy-díjas énekesnő rendszeresen vért köhög fel, és súlyos mellkasi fertőzése van. A lap forrásai szerint az orvosokat Winehouse csontvázszerű soványsága és étvágytalansága is komolyan aggasztja, ugyanis ezek mind a tuberkulózis tünetei. Az énekesnőnek emellett szívritmuszavarai is vannak, és állandó infúzión tartják. 

Az egyik idézett "közeli barát" azt mondta a The Sunnak: Winehouse-ra rettenetes köhögési rohamok jönnek rá, amelyek során egy ideje vér is távozik, de a popsztár nem hagyja, hogy ezt a jelenséget kivizsgálják. A forrás szerint azonban az orvosoknak most már meggyőződésük, hogy tbc-s fertőzésről van szó, és különböző tesztekkel próbálnak bizonyosságot szerezni. Amy Winehouse-t a hét elején szállították kórházba, miután londoni otthonában összeesett.
 
A The Sun felidézi, hogy az énekesnő már tavaly augusztusban is kórházi kezelésre szorult, amikor rohamot kapott egy "hatalmas drogos buli" után. A lap szerint akkor kábítószer-használat okozta "agyi problémákat" állapítottak meg nála.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.