Viaszba öntilk Amy-t!

A Beatles mellett kap szobrot a drogos énekesnő - képek Amy-ről

Szobrot kap Madame Tussauds világhírű panoptikumában Amy Winehouse brit soulénekesnő. A tetovált és hatalmas hajkoronát viselő viaszszobor a nyáron kerül kiállításra a londoni múzeumban - közölte az intézmény igazgatója.

Képek a botrányos énekesnőről! képgaléria

2008.07.01 07:30MTI

A botrányairól (is) híres 24 éves brit énekes most hagyta el a londoni klinikát, ahol tüdőproblémákkal ápolták. Pénteken a londoni Hyde Parkban Nelson Mandela dél-afrikai politikus 90. születésnapja alkalmából tartott koncerten, vasárnap pedig a Glastonbury fesztiválon lépett fel. Edwart Fuller, a Madame Tussauds múzeum igazgatója örömét fejezte ki amiatt, hogy Amy is szobrot kap náluk.
 
"Ő a kortárs brit zene valódi bálványa, számos díjat kapott, nemzetközi sztár, akit a látogatóink nagyon hiányolnak" - tette hozzá. Egy július végén megnyíló új zenei részlegben Amy Winehouse olyan énekesekhez csatlakozik a panoptikumban, mint Jimi Hendrix, a Beatles, Beyonce és Justin Timberlake.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.