Apjának kellett hazacipelni a sztárt!

Botrányos képek: Amy Winehouse kiugrott egy mozgó autóból!

Ha eddig bárkinek kétsége lett volna afelől, hogy Amy Winehouse képtelen leszokni a drogokról, most megbizonyosodhat róla - Az énekesnő a minap érdekes jeleneteket produkált, az apjával együtt.

Amy vitázott apjával, majd kiugrott barátnője autójából! képgaléria

2008.07.08 10:32ma.hu

Nem mindennapi jeleneteknek lehettek tanúi néhányan a londoni utcán!

Amy Winehouse úgy tűnik, az édesapját is igyekszik kijátszani, hogy azt tehessen, amit akar.

Amy-vel egyre kevésbé lehet bírni...

A paparazzók fotóin jól látszik: a sztárt keresi feltehetően igen dühös édesapja, Mitch, és becsönget Amy egyik ismerősének házába.

Kicsalogatja ugyan az énekesnőt, ám ekkor a kezelhetetlen sztár beugrik egy barátnője piros Renault-jába, és elhajtanak!

Itt sem marad azonban sokáig Winehouse - negyed órával később egyszercsak kiugrik a még mozgó autóból (!), és hisztérikusan ordítani kezd a sofőrrel!

Amy-t végül egy helyi pub-ban találja meg az apja, természetesen már drog hatása alatt. A kiábrándult szülő hazaviszi már csaknem magatehetetlen lányát, és bezárja a házba...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.