Az énekesnő állapota rosszabb, mint hitték!

Drámai képek: Amy Winehouse leáll, vagy meghal!

Egyre rosszabb hírek szivárognak ki a klinikáról, ahová hétfőn szállították be Amy Winehouse-t - A tehetséges énekesnő ugyanis egyszercsak - látszólag minden előzmény nélkül - összeesett...

Amy Winehouse nagyon rossz állapotban... képgaléria

2008.06.19 11:30ma.hu

Kiderült, miért ájult el hétfőn londoni otthonában Amy Winehouse - Az énekesnő túladagolás miatt esett össze, ezt a kórházban mutatták ki, ahová az ijesztő eset után szállították be a sztárt.

Nem tudni, mit talált ki magyarázatképpen Amy, a tesztek azonban kíméletlenül megmutatták az igazságot: Winehouse most is drogfüggő! Annak ellenére, hogy alig három hónapja jött ki az elvonókúráról, és egészen jól nézett ki.

Akkoriban mindenki abban reménykedett, hogy az aranytorkú sztár talpra áll, a Grammy gálán - ahol öt díjat nyert! -, úgy is tűnt, hogy mosolygós, kiegyensúlyozott és pozitívan áll a jövőhöz.

Persze, a férje, Blake Fielder-Civil most is börtönben ül súlyos testi sértés miatt, de ha hinni lehet a híreknek, a páros között már a válás is szóba került. Amy azonban csak nem tud talpra állni...

Az orvosok most a szemébe mondták: ha nem áll le a drogozással, meg fog halni. Még egy túladagolást ugyanis nem bír ki a szervezete!

Csak reménykedni tudunk abban, hogy ez a hír már elég ijesztő Amy Winehouse számára, hogy magához térjen...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.