Életében először vágyik együttélésre

Hoppá: Meg is nősülne Király Viktor?

Már beszéltek az összeköltözésről is, de egyelőre csak egy lakáskulcs köti a Megasztár korábbi győzteséhez Beát. És hogy mi lehet még belőle? Nos...

2010.12.29 15:29ma.hu / Napi Ász, fotó: kiralyviktor.hu

Nyár elején még bőszen fogadkozott Király Viktor, hogy szingliként szeretné végigcsinálni a meleg hónapokat, szabadon, kötelességektől mentesen válogatni a lányok között, aztán augusztusban mégiscsak felborult ez a terve, amikor egy szórakozóhelyen megismerkedett a csinos Beával.

Ő lepődött meg a legjobban, hogy még mielőtt felhívhatta volna az elkért telefonszámon, a lány pont az ő háttértáncosaként bukkant fel legközelebb a Viva Comet díjátadón - Bea ugyanis táncosnő, és váratlanul helyettesítenie kellett valakit Viktor tánckarában.

Király Viktor a Forgószél klipjének forgatásán (Fotó: kiralyviktor.hu)


Pár héttel korábban még a spanyol származású Lorával járt, ám elmondása szerint elég gyorsan megrekedt a kapcsolatuk, nem volt meg az a bizonyos szikra, ami továbblendítse őket a kezdeti fellángolás után.

Úgy tűnik, Beával viszont nagyon is megvolt, sőt, azóta is szikráznak rendesen, mert a kapcsolat fél éve tart, eddig két lánnyal járt ilyen hosszú ideig: egykori iskolai osztálytársával, Szilvivel, akivel 6 év után - a Megasztárt követően - „elfáradt” a kapcsolatuk, később pedig Laurával, ám vele pont fél év múlva elégelte meg az egyre hevesebb vitákat.

Most azonban ilyenek nincsenek, és bár Bea már saját kulcsot is kapott Viktor lakásához, az énekes elmondása szerint „nem az a típus, aki szépen óvatosan odacsempészi hozzám a dolgait”, szóval egyelőre csak szabad bejárása van a lakásba, de a költözés ezidáig váratott magára.

Lehet, hogy már erre sem kell sokáig várni, mert Király Viktor a Napi Ásznak bevallotta, egyre több időt töltenek együtt, és most először érzi úgy, szívesen bútorozna össze a lánnyal, csak még azt nem tudja, ő hozza-e szóba a témát, vagy engedje, hogy olyan spontán történjen ez is, mint már annyi más a kapcsolatukban.

A gonosz ajándék

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.