Húsz sms és e-mail hajnalban

Obszcén üzenetek - Király Viktort meleg pasi akarja felszedni

Már megszokta Király Viktor a rajongók hadát, de van, akinek máig sikerül meglepetést okoznia neki - egy meleg srác például túllőtt a célon.

2010.08.06 07:35ma.hu - Fotó: kiralyviktor.hu

Számtalan üzenetet kap Király Viktor a rajongóktól, és akad, aki még a telefonszámát is megszerzi valahogy. Gyakran válaszol is nekik az énekes, aki azt vallja, aki ennyi munkát fektet a megtalálásába, megérdemel néhány kedves szót.

Vannak viszont, akik túllőnek a célon - egyik rajongó minden lehetséges fórumon elárasztotta őt üzeneteivel. A helyzetet még bonyolítja, hogy egy meleg srácról van szó. Király Viktor elmondta: neki semmi baja a mássággal, de mostanság hajnalban húsz sms-t kap a fiútól, és reggelre ugyanennyi e-mail is várja.

Az énekes egyre nehezebben viseli a zaklatást, nem válaszolt az illető egyetlen üzenetére sem, de ő azt is bátorításnak veszi. Egyre gyakrabban küld obszcén témájú üzeneteket. Viktor leszögezte: tényleg rossz helyen kopogtat a fiú, hiszen ő a női nem rajongója - mondta a Napi Ásznak.

Király Viktor június elején búcsút intett spanyol származású kedvesének, így azóta szingli, az érte rajonhó hölgyek legnagyobb örömére. A Megasztár győztesénél azonban nem jöhet szóba akárki, számára fontos, hogy meglegyen az a bizonyos "szikra", mert különben a kapcsolat nem lehet hosszútávon működőképes...

Viktor a Megasztár idején egy hatéves kapcsolatban volt benne, de egykori iskolatársnőjével és kedvesével a versenyt követően szakítottak - úgy érezték, kihűlt a kapcsolatuk.

Az énekes később egy Laura nevű, csinos modellel járt együtt és össze is költöztek. Fél év után azonban az egyre hevesebb viták miatt a sztár a szakítás mellett döntött.

Ezután jött össze Viktor a spanyol Lorával - a kapcsolat itt is komolynak indult, de mint az énekes elmondta, megrekedtek egy szinten, ahonnan nem tudtak pozitív irányba fejlődni. Ő mondta ki, hogy legyen vége, mielőtt veszekedni kezdtek volna.

Király Viktornak nincs kifejezett ideálja, fontos viszont, hogy valami megfogja egy lányban. Az első benyomás számít: szép-e a hölgy és megtetszik-e neki.

A sztár számára a fő szempontok egy nő kiválasztásánál a csinos arc, és a formás popsi, de ez csupán a kiindulópont, hiszen legutóbbi kedvese is nagyon szép volt, de mégsem lett belőle nagy szerelem - három hónapig tartott a kapcsolat.

Viktor szerint nem volt meg a szikra - az első hónapban még nem is hiányzott annyira, de amikor ez a harmadik hónapban sem jött el, tudta: már nem is fog.

Király Viktor kapcsolatfüggő?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.