Ben reméli, túl van a nehezén...

Halálos kór támadta meg Király Viktor testvérét!

Rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak a közelmúltban Király Viktor ikertestvérénél, Benjaminnál - Keményen küzdött az elmúlt két hónapban!

2010.08.07 11:15ma.hu - Fotó: Kiskegyed - Tabu tv

Király Linda és Király Viktor testvére, Benjámin jelenleg Hollandiában él - két hónappal ezelőtt egy vizsgálat rosszindulatú daganatot mutatott ki nála. Király Benjamin igyekezett nem megijedni: egy percig sem hitte el, hogy legyőzi őt a betegség. Keményen küzdött - a daganatot lokalizálták, ezzel Ben a gyógyulás útjára lépett. Mára tünetmentes.

A fiú az érdeklődésre megerősítette, hogy szembekerült a halálos kórral, de orvosai szerint sikerült is azt legyőznie - adta hírül a Napi Ász.

Király Viktor nemrég számolt be arról, hogy gyakorlatilag egyedül marad hazánkban, mert nővére, Linda visszament Amerikába, Ben pedig egy munka miatt költözött Amszterdamba.

A testvérek édesanyja is megharcolt azonban az elmúlt években a rákkal. Ma már nyíltan beszélnek a rettegett kórról, de annak idején a csinos asszony nem mindennapi küzdelmet folytatott az életben maradásért. Ennek már több éve.

A Király-gyerekek édesanyjánál petefészekrákot diagnosztizáltak. Gabi azonban végig igyekezett erős maradni és gyermekeit is biztatta. Mindannyian hittek benne, hogy a mama felépül.

Király Linda visszaidézte a nehéz időszakot. A gyerekek 15-16 évesek voltak akkor, anyjuk pedig minden erejével azon volt, hogy ők ne vegyék rajta észre a félelmet.

Végül környezetváltozásra volt szüksége, ezért költöztek vissza Magyarországra. Ma az asszony teljesen egészséges.

Király Viktor kapcsolatfüggő?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.