A lányokon azért még nem marakodtak...

Király Benjámin: Ha egymás helyett lépnénk fel, az dupla pénz

Király Benjámin és Viktor már többször eljátszott a gondolattal, hogy mi lenne, ha egymás helyett mennének el fellépni, így dupla annyi gázsit zsebelhetnének be.

2009.07.15 13:10Tabu tv

Király Viktor és ikertestvére eddig még csak a csajoknál tudták kamatoztatni a dolgot, amiből sok kellemetlen helyzet is adódott.

Király Benjámin saját bevallása szerint sokszor összetéveszti magát testvérével, úgy, ahogyan ezúttal a Tabu Tv riportere is ezt tette majdnem.

A fiú egyébként pont az ilyen félreértések elkerülése végett egy celeb party-n Harry Potternek is beillő szemüvegben jelent meg, bár azt mondja, hogy egyáltalán nem tudja hogy hogyan kell hordani, csak poénból tette fel magára.

"Nem ugyanúgy, hanem még jobban énekelek, mint a tesóm! Ha Ő Pécsett van, én pedig Szegeden, dupla gázsit kapunk, teljesen megéri!" - meséli Benjámin nevetve, amikor a Tabu Tv arról kérdezi, hogy szoktak-e anyagi hasznot kovácsolni egymásból.

Persze a kamu fellépések nem igazak, de a csajokkal szemben sokszor sikeres volt az arc-tévesztés.

"Egész életünkön át összetévesztenek minket, hiszen ikrek vagyunk. Ezeket megszoktam, most csak annyi változott, hogy még több ember teszi ezt. Még sohasem gondolkodtam azon, hogy megváltoztatom a hajam, vagy egyéb dolgot magamon. Miért tenném? Nem szégyellem a tesómat!" - mondta el a Tabu Tv-nek adott riportjában Király Benjámin, aki hozzáteszi: a lányoknál sokszor nem is annyira rossz, hogy összetévesztik őket.

A két Király testvér sohasem marakodott a hölgyeken, hiszen teljesen különböző ízlésük van. Benjámin a latin kinézetű lányokat, míg Viktor a magas, vékony, inkább modell alkatúakat kedveli.

Könnyeztek a lányok Király Viktor fellépésén!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.