A fiatal Megasztár nem dönt egymaga!

Király Viktor az anyukájától függ?

A Megasztár 4. nyertesének, Király Viktornak a legnagyobb segítség egyértelműen édesanyja, aki nem csak jelen van minden fontos eseményen, hanem fia stylistja is egyben.

Király Viktor és az amerikai menü! képgaléria

2009.05.22 14:10ma.hu

Viktor Forgószél címmel forgatta első szóló klipjét és nagyon élvezte, hogy körülötte forog a világ, nemcsak a sminkes és a fodrász, de saját édesanyja is. – írja a Blikk.
 
- "Évek óta segít anyu abban, hogy kiválasszuk a megfelelő cuccokat, állandóan tanácsokat ad, de tőle el is fogadom, hiszen ez a szakmája. Még a Megasztár alatt is segített abban, hogy divatos ruhában álljak színpadra." — mesélte Viktor.

Viktor családja Ben, édesanyja és édesapja!

- " Benji barátom találta ki a táncot, amelyet nemcsak a klipben, de a Kapcsolat koncerten is láthatnak majd a nézők. Rengeteget készülünk rá, folyamatosan próbálunk a zenekarral és a táncosokkal, hogy minden profin menjen." - mesélte az énekes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.