Ki a legsármosabb hazai férfi?

Balázs nevetett, Király Viktort zavarba hozta a dolog!

Hamarosan kiderül, ki a legsármosabb magyar férfi. A Danubius Rádió műsorvezetőjét, Sebestyén Balázst, Kucsera Gábort, Csányi Sándort és Király Viktort is jelölték a Glamour Women of the year díjátadó plusz kategóriájában.

2009.02.26 13:00redlemon

A Glamour magazin idén Magyarországon is megrendezi az Angliában és Amerikában már évek óta sikeres Women of the year díjátadót.

A szerkesztők öt kategóriában keresik a legjobb nőket, de nem feledkeztek meg az erősebb nem képviselőiről sem, így a legsármosabb férfit is megválasztják a március 19-i díjátadón.

A jelöltek között van a Danubius Rádió műsorvezetője, Sebestyén Balázs is.

"Nagyon megtisztelő ez a jelölés, köszönöm szépen! Én mindig is tudtam, hogy a magyar nőknek jó ízlése van"
- mondta a Danubius Piritós műsorvezetője nevetve.

Sebestyén Balázs Vadon Jánossal

A Megasztár győztes Király Viktor is boldogan fogadta, hogy bekerült a legsármosabb férfiak táborába. Az énekes bevallotta, hogy zavarba jön az ilyen jellegű visszajelzésektől.

"Meglepett a jelölés és rögtön az jutott eszembe, hogy ezzel a jelöléssel a testvérem is a legsármosabb pasik közé került" - mesélte Viktor.

"Zavarba jövök, ha megtetszem egy lánynak vagy azt mondja valaki, hogy jól nézek ki, nagyon félénk típus vagyok. Sosem voltam vagány srác, aki odament a lányokhoz. Én Kucsera Gábort tartom esélyesnek a jelöltek közül" - tette hozzá az énekes.

A legsármosabb férfi kategória jelöltjei:

Csányi Sándor
Király Viktor
Kolovratnik Krisztián
Kucsera Gábor
Sebestyén Balázs
Talmácsi Gábor
Varga Dániel
Yonderboi

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.