Barátnője diktál a műsorvezetőnek!

Balázsnak a párja mondja meg, mit és hogyan

Már nemcsak otthon, a munkahelyen is egy párt alkotnak Sebestyén Balázs és a párja, Viki - Nemrég még egymás ellenfelei voltak, most azonban a kedvese diktál a showman-nek!

Képekben a sármos műsorvezető, Sebestyén Balázs képgaléria

2009.01.29 13:25ma.hu

Egy helyre járnak be mostantól dologzni Sebestyén Balázs és a kedvese, Viki - A műsorvezető rég eljegyezte már a párját, de nemrég még egymás ellenfelei voltak, hiszen Balázs az RTL klubnál, míg Viki a TV2-nél dolgozott, mint a Megasztár szerkesztője.

A lány azonban jelenleg a Danubius rádióban szerkeszti a reggeli Pirítóst. Balázs elárulta, nagyon jónak tartja a párja munkáját, és mindenki elégedett Vikivel - adta hírül a Blikk.

Balázs műsora közel egy hónapja fut a kereskedelmi rádióban, a sztár partnerei Vadon János - aki már a Celeb vagyok, ments ki innen! produkcióban is Balázs társműsorvezetője volt - valamint Rákóczi Ferenc.

A trió ébreszti reggelente a hallgatókat Pirítós című műsorával, hattól tízig - a Csili helyét vette át. A kezdés nagyon biztatóan indult, a műsorvezetők, ha álmosan is, de nagyot alakítottak a stúdióban.

Az egy héttel ezelőtti visszajelzések alapján azonban már kérdéses, mindenkinek bevált-e az új műsor.

Az egyik bulvárlap körbekérdezése szerint a rivális Sláger rádió ébresztője, a Bumeráng sztárjai, Boros Lajos és Bochkor Gábor nem tartják elllenfélnek Balázsékat. Elmondásuk szerint nem téma náluk a fiúk új műsora.

Több ismert személyiség szólalt meg a témával kapcsolatban, Harsányi Levente és Majka nem jut hozzá a reggeli műsor hallgatásához, mert nem ér rá az adott időpontban, míg Hajdú Péter úgy fogalmazott, hogy bár a műsorvezetőket kedveli, a humorukat belterjesnek találja, Rákóczi Feri pedig talán kissé kilóg a csapatból.

A hallgatók megkérdezése után az is kiderült, hogy akad, aki erőltetettnek tartja Balázst, és volt, aki arra panaszkodott, hogy nincs komolyabb mondanivalója a műsornak.

Természetesen a Pirítós még csak az első heteken van túl, így lehetséges, hogy még a kétkedők véleménye is változhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.