Elindult a Danubius Pirítós a két sztárral!

Munkába álltak Sebestyén Balázsék- ők ébresztenek minket!

Január első munkanapjain a hasát foghatta mindenki, aki a Danubius vadonatúj műsorára ébredt. Sebestyén Balázs és Vadon János az RTL Klubon már összeszokott párosa, az ős-rádiós Rákóczi Ferivel kiegészülve fergeteges hangulatot teremtett a stúdióban.

2009.01.06 16:20ma.hu

Balázs elárulta, volt olyan hallgatójuk, akinek le kellett szállnia a buszról, annyira nevetett. A sikertrió a remek rajt után minden reggel hattól tízig várja a hallgatókat. 

Az új évvel vadonatúj műsor indult a Danubiuson: a Csili helyét átvette a Pirítós, amelyet az első visszajelzések alapján egyáltalán nem kellett letuszkolni a hallgatók torkán, sőt: kifejezetten ízlett nekik az újfajta reggeli. 

A visszajelzések alapján a Rákóczi Feri-Sebestyén Balázs-Vadon János trió nagyszerű startot vett. Ráadásul ők maguk is remekül érezték magukat a stúdióban.
 
- "Álmosak vagyunk, de megcsináltuk - nevetett Balázs. - Nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk. Telefonált olyan hallgató, akinek le kellett szállnia a buszról, annyira nevetett. Jövünk holnap is!" - sommázta az első napokat Balázs.

- "Mindannyiunkban volt egy kis drukk reggel, de elmúlt, a helyükön voltak az emberek, jól kijöttem a "fiatalokkal", Balázzsal és Janival - mesélte Rákóczi Feri, aki gyakorlott a reggeli ébredésben és ébresztésben egyaránt. 

- A legfontosabb dolog, a hármunk közötti vibrálás abszolút rendben volt, szerintem azokat a hallgatókat is meggyőztük, akik kétkedve fogadtak a Pirítóst!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.