Újra együtt jár a két sztár?

Hoppá - Kucsera Gábor fut Voksán Virág után!

A sármos Kucsera Gábor buliról bulira jár, és nem más után áhítozik, mint a dögös Voksán Virág. A lány azonban nem tűnik könnyen meghódíthatónak!

Szuperszexi képek a dögös Voksán Virágról! képgaléria

2009.02.11 07:55ma.hu

Újra együtt Kucsera Gábor és Voksán Virág! - A kajakos és a csinos DJ még Afrikában került közeli kapcsolatba egymással, most azonban közösen forgatják Virág új videóklipjét, melynek címe: Bújj bőrbe.

Gábor egy olyan pasit alakít, aki buliból buliba jár, és fut Virág után, de a lány végül mást választ. Gábor véleménye szerint hasonlóan bulizós típus, persze csak ha pihenőidőszaka van.

A sajtóhíresztelések ellenére egyébként Virág és Gábor valóban csupán barátok. A kajakos csak nevet azon, hogy nemcsak a DJ-vel, de Liptai Claudiával is összeboronálták. Kijelentette, boldog kapcsolatban él és ezen nem is kíván változtatni - adta hírül a Napi Ász.

Kucsera Gábor és Voksán Virág A sztárok a fejükre estek című, Frei Tamás-féle kalandjátékban vettek részt együtt Afrikában.

Azok után, hogy a szingli Virág már előre kifejtette, leginkább attól tart, hogyan fog élni szex nélkül - hiszen két hét a maximum, amit kibír - sokan voltak rá kíváncsiak, vajon kit szemel ki a csinos modell.

Néha valóban úgy tűnt, valami alakulóban van Gábor és Virág között, hiszen a fiatalok jól megértették egymást. Gyakran vonultak el együtt beszélgetni, s ha valaki a közelükben volt, olykor észre sem vették a jelenlétét.

Még egy romantikus vacsorára is sor került kettejük között, ám úgy tűnt, a sportoló mégsem enged a csinos Virág csábításának. A jelek szerint azonban barátságuk megmaradt, sőt, közös munka lett belőle.

Kucsera Gábor neve legutóbb valóban Liptai Claudiával kapcsolatban merült fel a bulvármédiában.

A kajakost összeboronálták a csinos műsorvezetővel, nem sokkal azután, hogy kiderült, Liptai és férje, Gesztesi Károly házasságában valami nincs rendben.

Mára azonban biztosnak látszik, hogy a híresztelésnek nem volt alapja - sőt, talán még a Liptai-Gesztesi páros magánélete is rendbejön.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.