Ellopott felvétellel zsarolják a volt playmate-et!

Durva - Voksán Virág intim videójáért 1 milliót követelnek!

Rájár a rúd a csinos lemezlovasra. Voksán Virág életében egyszer ment bele, hogy videó készüljön a párjával való intim együttlétről - Ezt a felvételt is ellopták!

2009.01.22 09:23ma.hu

Feltűnő, szexis külseje ellenére Voksán Virág szerény, visszafogott lánynak tartja magát. Mindig inkább a tartós kapcsolatokra törekszik. Életében egyszer történt meg vele, hogy akkori párjával videóra vették intim ágyjeleneteiket.

A felvételt tartalmazó telefont azonban ellopták egykori kedvesétől, amikor feltörték az autóját. A zsaroló először Virág volt párját kereste meg, hogy fizessen, most pedig az egykori playmate-től követel 1 millió forintot! Virág nem engedett, szerinte ha fizet, akkor sincs garancia arra, hogy nem kerül fel a netre a videó. Az ügynek azonban még nincs vége - adta hírül az Epizód magazin.

A jelenleg dj-ként tevékenykedő Voksán Virág sosem tagadta, hogy nagyon szereti a szexet, s határozott elképzelése is van arról, milyennek kell lennie a számára igazinak az ágyban.

Virág szerint a szexnek és a belső tulajdonságoknak összhangban kell lenniük. Számára egy magyar átlag feletti, 4-5 centivel nagyobb hímvessző-méret az ideális.

A sztár elárulta: nem véletlen töltette fel az ajkát, hiszen véleménye szerint a pasikat általában jobban lázba hozza egy vastagabb száj az orális örömök közben.

Az ágytorna nagyon fontos, de az egykori playmate-nek elmondása szerint nem lényeges, gazdag-e a párja vagy sem. Le lehet nyűgözni egy mozival, vagy egy gyertyafényes vacsorával is.

Nincs ugyanakkor könnyű helyzetben az, aki Virágot meg akarja hódítani. A csinos lány a Cool Night műsorában árulta el nemrég: nem a tökéletes pasikat részesíti előnyben, elég, ha van valami elragadó az adott férfiban.

Ha valaki határozott, a sármos és a különleges egyéniség, mindenképpen előnnyel indulhat nála.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.