A sztárnál teljesíteni kell az ágyban!

Voksán Virág vallott: Két pasival szexelt egyszerre

A jelenleg lemezlovasként tevékenykedő szépség bevallotta, nincs könnyű dolga annak a férfinak, aki meg akarja őt hódítani. Voksán Virágnál teljesíteni kell az ágyban!

Szuperszexi képek a dögös Voksán Virágról! képgaléria

2009.01.13 12:35cool tv

Az egykori playmate-nek nehéz megfelelni. Többek között ez is kiderült a Cool Night műsorában, ahol Voksán Virág őszintén vallott erotikus szokásairól és követelményeiről.

A jelenleg lemezlovasként tevékenykedő szépség elmondta, nincs könnyű dolga annak a férfinak, aki meg akarja őt hódítani.

Elsősorban a határozottság, a sárm és a különleges egyéniség az, ami segítheti a jelentkezőket.

Ami a külsőt illeti, Virág nem feltétlenül a tökéletes pasikat részesíti előnyben, elég számára, ha udvarlójában van valami elragadó, ami megfogja: "Ennyi az egész, nem kell, hogy tíz per tízes pasi legyen!"

Aki átmegy a rostán, annak kell csak igazán kitennie magáért, hiszen Virág bevallotta, számára elengedhetetlen, hogy választottja tökéletesen teljesítsen az ágyban, nehéz megfelelni az elvárásainak.

- Sajnos manapság egyre többször tapasztalom vagy hallom, hogy valaki nincs a helyzet magaslatán.

Ennek ellenére Virág nem gondolkodott még a váltáson, bevallása szerint egyáltalán nem vonzza egy másik hölgy „társasága”: "Inkább két pasi, mint egy nő!"

Mint kiderült, erre volt is példa Virág életében: elárulta, határozottan élvezte az esetet és kihasználta minden apró pillanatát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.