A modell a nudista napozásra szavaz

Voksán Virág: Nem megyek a hegyre pucéran!

A csinos modell szerint felelőtlenség ruha nélkül célba venni a csúcsot - Voksán Virág nem hiszi, hogy valaha is szeretné követni a nudista alpinistákat.

Szuperszexi képek a dögös Voksán Virágról! képgaléria

2009.01.09 07:48ma.hu - Fotó: djflower.eu

Egy fényképész indította el a mozgalmat: küzdelem az elemekkel teljesen meztelenül - Egy falinaptárat adott ki az extrém sport népszerűsítéséért, melyen a hegymászók pucéran igyekeznek a csúcs felé. Voksán Virág szerint egyértelmű, hogy a művész a szenzációt és a jobb eladást akarja generálni. Ő maga sosem próbálna ki ilyen fotózást, szerinte hegyet mászni ruha nélkül felelőtlenség. A meztelen napozásnak sokkal több értelmét látja - árulta el a Napi Ásznak Virág.

A dögös modell imádja a napot, de olykor nagyon tud szenvedni a hőségtől. A kánikula ellen általában úgy küzd, hogy felkötött hajjal, apró ruhákban közlekedik a városban.

De legszívesebben otthon ül és hűsíti magát. Virág szerint a legrosszabb az, ha egy autóba beülve a bőrülés szinte megégeti a hátsóját...

A csinos lány annak ellenére vállalta nemrég az afrikai kalandot, hogy néha nehezen tűri a nagy meleget. A sztárok a fejükre estek produkció egyik szereplője volt, de nem ő távozott utolsónak a játékból.

Némi aggodalommal tekintett a versenyre, de nem a hőség izgatta legjobban.

Annál inkább az, hogyan fog boldogulni, ha nem hódolhat a testi örömöknek! Elárulta ugyanis, hogy általán csak két hétig bírja ki szex nélkül.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.