Nem rosszalkodott - mégis vége lett!

"Kammerer Zolival élek" - Kucsera szakított a párjával!

Nem keveredett viszonyba Voksán Virággal, és Liptai Claudiához sincs semmi köze - Kucsera Gábor mégis újra szingli! Pedig Afrikában tartózkodásakor még csinos sportoló kedvese várta haza...

2009.02.18 15:55ma.hu - Fotó: asztarok.hu

Kucsera Gábor egyedül maradt - Pontosabban, most éppen a szintén kajakos Kammerer Zolival él egy fedél alatt. Szakított a párjával, Szabinával, miután a távkapcsolatuk már egyre kevésbé működött.

Gábor Hajdú Péternek vallotta be az Esti frizbiben, hogy már csak barátság fűzi a lányhoz. Kucsera volt kedvese annyit mondott szakításukról, hogy ahhoz valóban semmi köze sem Voksán Virágnak, sem Liptai Claudiának - adta hírül a Kiskegyed.

Kucsera Gábor nemrég több hetet töltött el Afrikában, ahová a Frei Tamás féle, A sztárok a fejükre estek produkció keretében utazott ki.

Társai közt volt Fiala János, Horváth Ágnes, Kozsó, Bódi Margó és Guszti, Lakatos Márk, Csősz Boglárka, Oláh Ibolya, Fekete László és Voksán Virág.

Utóbbival a forró éghajlaton összefüggésbe is hozták a kajakost, hiszen a két fiatal szemmel láthatóan remekül kijött egymással.

Sokszor vonultak el kettesben társalogni, s ha valaki csatlakozott is hozzájuk, nemigen vettek tudomást a jelenlétéről.

Egy romantikus vacsorára is sor került közöttük, de Gábor nem engedett Virág csábításának.

A csapat hazaérkezése után aztán újabb pletyka ütötte fel a fejét Kucsera Gáborral kapcsolatban. Kiderült, hogy Liptai Claudia házassága Gesztesi Károllyal mélypontra került.

A hírek arról szóltak, hogy a műsorvezető a kajakossal került közelebbi kapcsolatba Afrikában - később Claudiát Kovács Áronnal, a műsorvezető társával is összeboronálták.

A feltételezések azonban nem bizonyultak igaznak.

Kucsera Gábor kapcsolata mindezek ellenére sajnos véget ért - a jelek szerint nem az alaptalan pletykáknak köszönhetően.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.