Linda segítette öccsét a mega-vacsorán

Király Viktor a nővérére támaszkodott!

Király Viktor, 2008 legjobb hangja a Hal a tortán Megasztár hetének negyedik estéjén próbálta bebizonyítani, nem csak a zenéhez, az ételekhez is ért - Az amerikai menü összeállításában az énekest nővére, Király Linda segítette már a bevásárlástól kezdve.

Hal a tortán: Tiszta Amerika! - Király Viktor vacsorája képgaléria

2009.01.15 13:45redlemon

Király Viktor a Megasztár negyedik szériájában már meghódította a televízió nézőket, hiszen a közönségszavazatok alapján ő lett 2008 legjobb hangja.

Most elérkezett az idő, hogy kiderüljön, Viktor a színpadhoz hasonlóan a konyhában is jól veszi-e az akadályokat.

"Linda volt a fő segítségem, ő találta ki a menüt, a bevásárlásnál is ő mondta, hogy mihez-mit kell venni. Amit teljesen egyedül csináltam, az az avokádós szósz, a sült krumpli és a hús kisütése, a többit együtt oldottuk meg" - mesélte Viktor.

"A hamburger mindenkinek tetszett. Ami talán meglepetés volt, az a zeller mogyorókrémmel, ami Amerikában egy teljesen bevett dolog. Gyerekkoromban én is rengetget ettem, nagyon finom."

Az énekes estéjén a Village People legendás dala, a YMCA gondoskodott a buli hangulat megalapozásáról, bár Krisztiánnak meggyűlt a baja a rendőr jelmezzel, ami kissé szűknek bizonyult.

Végül sikerül az énekeseknek előadni a slágert, amely után igazi "királyi" meglepetés várt a vendégekre.

"Lindával és Bennel amikor csak tehetjük, közösen énekelünk, így ez most egy nagyon jó apropó volt. Nekünk a zene az életünk, imádjuk. Most, hogy a nővéremmel nagyon ritkán találkozunk, minden ilyen alkalmat megragadunk."
- mondta a Megasztár-győztes Viktor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.