Bangóéknál nem készül féladag!

Hal a tortán: Rémálmok gyötörték Bangó Marikát!

A Hal a tortán idei első versenyében harmadikként Bangó Marika ragadott fakanalat. Édesanyja győztes főzése után nem csoda, hogy rémálmokkal küzdött a sztárszakács. Szerencsére egy éjjeli bevásárlás után elkészült a menü, amely osztatlan sikert aratott.

2009.01.07 17:20ma.hu

Bangó Marika minden főzőtudománya ellenére rémálmokkal küzdött, így alvás helyett inkább bevásárolni indult férjével, Elemérrel. Az üres bevásárlóközpontban sikerült beszerezni a temérdeknyi hozzávalót. 

- "Nálunk tényleg családi hagyomány, hogy sok fogást készítünk. Igyekszünk mindig mindenki ízlésének megfelelő ételt az asztalra rakni." - mesélte az énekesnő.

- "Tejszínes ragulevessel, rántott brokkolival és gombával, bacon-be tekert tarja szeletekkel, sült oldalassal vártam a vendégeket. Lia kedvéért pedig még garnélarákos spagettit is készítettem, pedig én nagyon nem szeretem." - mondta Bangó Marika.
 
A desszert pedig meglepetés volt a javából. 

- "Zárásként derelye került az asztalra, amit édesanyám készített. Az én meglepetésem ez volt a vendégeknek. Anyuval még énekeltünk is." - emlékezett vissza Bangó Marika.
 
Az este így igazi buli hangulatban telt a tavalyi év nagy győztesével, Bangó Margittal közösen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.