No Thanx énekese jellegzetes horvát ételeket főzöt

Hal a tortán- Erik próbálta lenyűgözni Kustánczi Liát!

Csütörtökön Skrapits Erik látta vendégül a Hal a tortán első 2009-es csapatát. A No Thanx énekese jellegzetes horvát ételekkel próbálta lenyűgözni Kustánczi Liát, Bangó Marikát, Ásós Attilát és a mókamester Ihos Józsefet.

Erik horvát vacsorája tuti siker volt! képgaléria

2009.01.08 16:20ma.hu
Kisó és Erik

A fiatalok nagy kedvence, Skrapits Erik egészen új oldaláról mutatkozott be. Az énekes, bár saját bevallása szerint nem először főz, mégis barátnőjével, Kisóval közösen készült az estére.
 
- "A menüt anyukámmal közösen állítottuk össze, horvát ételeket készítettem, amit korábban otthon már csináltam, így nem volt új a feladat. Kedvesem segített nekem mindenben. Nagyon igyekeztem, hogy olyan menü álljon össze, ami mindenkinek ízlik. Izgultam, mert nem ismertem a társaságot, de azt hiszem sikerült finomat főznöm." - mesélte Erik.
 
A horvát pálinka, a fűszeres csevapcsicsa után palacsinta is kerül az asztalra, bár Lia korábban kicsit megdézsmálja a tölteléknek valót. Az este közös tánccal zárul, természetesen horvát zenére.
 
- "Nagyon jó hangulatban telt az este, ezúttal is Ihos József volt a mókamester, mint azt várni lehetett." - emlékezett vissza az énekes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.