Gofri és női ruhába bújt fiúk jellemezték az estét

Hal a tortán: Sonja zacskós levessel ugratta társait!

A Hal a tortán Megasztáros hetének harmadik estéjén a vadóc természetéről ismert Sonja igyekezett finom ételeket az asztalra tenni. Zacskós leves, kissé szétfőtt pörkölt, elrontott gofri és női ruhába bújt fiúk jellemezték a szerdai vacsorát

Vicces képek- Sonjánál nőnek öltöztek a Megasztáros fiúk! képgaléria

2009.01.14 12:55ma.hu

Hien után az e heti csapat másik hölgy tagja, Sonja sem egyedül hozta össze vacsoráját. Az énekesnő zenekarának tagjaitól kért segítséget. 

- "Az egyszerűbb, alap dolgokat meg tudom csinálni, szoktam főzni. A mostani vacsoránál a gofri volt az, ami nem sikerült, mert a tésztagyúrásban, keverésben nincs túl nagy gyakorlatom." - vallotta be Sonja, aki csirkepörkölttel próbálta elkápráztatni megasztáros társait. 

Első fogásként pedig zacskós levest készített, mert kíváncsi volt, ki dől be a trükknek. Sonja trükkje nem jött be, gyorsan fény derült a turpisságra. Az énekesnő bűvészt hívott vendégségbe, az estét pedig a közösen előadott Spice Girls dal fűszerezte meg. 

- "A fiúknak is női ruhába kellett öltözni, ami nagyon vicces volt. Leginkább Dávid feszengett, de végül sikerült meggyőzni, hogy legyen benne a játékba." - mesélte Sonja. 

A hamradik megasztáros estén Krisztián és Dávid folyamatosan ugratta egymást, de ez már csak Hal a tortán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.