Hiába hívta a sztárt Boros és Bochkor

"Elborult elméjű hallgatónak adtak teret" - Király Viktor és apja nem bocsájt meg

A Megasztáros énekes édesapja ügyvédhez fordult, miután fia, Király Viktor lemezét élő adásban verette szét Boros és Bochkor a Bumerángban. Viktor azóta sem bocsájt meg.

2010.08.10 08:30ma.hu - Fotó: kiralyviktor.hu

Sokan meghökkentek, amikor a Neo FM műsorvezetői élő adásban verették szét egy hallgatóval Király Viktor lemezét. A fiú apja, Király Tamás ügyvédhez fordult. Boros Lajos és Bochkor Gábor a jogi képviselő levele után megkérte Viktort, menjen be hozzájuk adásba, tisztázzák a problémát. Az énekes és édesapja azonban ezt visszautasította, mivel a műsorvezetők nem fogadták el feltételeiket.

Azt kérték, ne csak Viktor szólalhasson meg, hiszen ő csak egy láncszeme a zenészkörnek, akiket megsértettek egy szellemi termék kalapáccsal szétzúzatásával. A szakmát kellene megkövetniük - jelentette ki Király Tamás.

Elmondta: nem hiszi, hogy egy, a magyar zenét pártfogolni hivatott rádiónak feladatkörébe tartozik teret adni egy elborult elméjű hallgatónak arra, hogy kalapáccsal fejezze ki nemtetszését egy koronggal kapcsolatban - fogalmazott Király Viktor édesapja, aki hozzátette: eddig azért nem foglalkozott ezzel a nézeteltéréssel, mert Viktor ikertestvére komoly betegséggel küzdött - adta hírül a Napi Ász.

Sokan meglepődtek Bochkor Gábor és Boros Lajos Bumeráng-beli viselkedésén júniusban, amikor a műsorvezető-páros arra biztatta egyik hallgatóját, hogy élő adásban törje össze Király Viktor CD-jét.

A negyedik Megasztár győztese sosem gondolta volna, hogy ilyen megalázó esemény alanyaként kerülhet be az új kereskedelmi rádiók egyikébe. Megdöbbentette, hogy a gúny célpontja lett.

A betelefonáló hallgató egy másik rádiócsatornán nyert Király Viktor CD-t - a másik adó műsorvezetőjétől azt kérte, jól hallható reccsenéssel törje össze rögtön.

Kérését megtagadták - ekkor fordult Bochkorékhoz, akik viszont kaptak a lehetőségen.

A nyeremény átvétele után behívták a férfit a stúdióba, és egy kis felvezetőt követően elindították discmanben a CD-t, ő pedig egy kalapáccsal "leütötte" Viktort.

Mindezek ellenére az énekes mégis hajlandó lett volna a békés belenyugvást választani az adást követően, de apja - egyben menedzsere - erről hallani sem akart.

Erdélyben van Viktor legkedvesebb közönsége

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.