Nem sikerült szinglinek maradni...

Király Viktor belezúgott egy táncosnőbe!

Gyorsan megszegte fogadalmát a Megasztár győztese - Király Viktor a nyarat egyedülállóként akarta végigcsinálni, de nem sikerült neki.

2010.08.19 13:29ma.hu - Fotó: kiralyviktor.hu

Ismét szerelmes Király Viktor - két hete figyelt fel a csinos Beára egy szórakozóhelyen, és elkérte a telefonszámát. Meglepetésére pár nap múlva viszontlátta a hölgyet a Viva Comet díjátadón, a saját tánckarában beugrósként.

Csak ekkor tudta meg, hogy Bea táncosnő, és nagyon tehetséges. Várta, hogy lemenjen a műsor, mert akkor végre elvihette a lányt vacsorázni - mesélte Viktor, akinek Bea külsőre és belsőre is az ideálja. Sok időt tudnak együtt tölteni, ebben a hónapban pedig két koncertjén is együtt lépnek fel - árulta el Király Viktor a Napi Ászban.

Június elején közepén "fellélegezhettek" a jóképű énekes hölgyrajongói, hiszen Király Viktor szabad préda lett.

Az énekes nem sokkal azután, hogy nyilvánosság elé állt spanyol származású kedvesével, Lorával, be is jelentette, hogy a kapcsolatnak nincs jövője.

Viktor szerint nem tudtak egy szintről tovább haladni, megrekedtek, és később azt is elárulta: sajnos nem volt meg az a bizonyos szikra.

Elmondta, mint barátnő, nem jöhet szóba nála akárki - számára fontos, hogy meglegyen a "szikra", mert különben a kapcsolat nem lehet hosszútávon működőképes.

Viktor a Megasztár idején már hat esztendeje volt együtt Szilvivel, egykori iskolatársnőjével. Ám kiderült, kapcsolatuk elfáradt, és a verseny után nem sokkal szakítottak is.

Az énekes később a modell Laurával járt, össze is költöztek. Fél év után azonban az egyre hevesebb viták miatt a sztár a szakítás mellett döntött.

Király Viktor testvére betegségéről beszél - videóval!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.