Nicolas és Csaba küzdenek ma este a fődíjért

Király L Norbi búcsúzott az X-Faktorból

A selejtezőkben elhangzott dalokkal léptek újra színpadra az X-Faktor dobogósai. A mozgalmas este után Király L Norbert búcsúzott.

2010.12.19 08:52rtlklub.hu/ fotó:sajtoklub.tv/Bársony Bence

19:32. Kezdetét vette az X-Faktor utolsó előtti élő showja, a műsorvezetők ismertették a változásokat. Ma már nem dönthetnek a mentorok, csak a nézők szavazatai számítanak.

19:35. Kivételesen a rajongók is megszólaltak az élő adásban, a dobogósok szülővárosából jelentkezett az RTL Klub három helyszíni tudósítója. Mindhárom városban extázisban várták kedvenceik produkcióit a nézők.

19:43. Nagy Feró felkonferálta a múlt heti párbaj győztesét Vastag Csabát. Robbie Williams Let Me Entertain You című számával lépett színpadra először a veszprémi srác. Csabi legnagyobb fegyverét is bevetette, koreográfiája egyértelműen a női szívekhez szólt. Geszti Péter szerint szórakoztató volt Csabi produkciója, de kicsit soknak érezte a szexuális utalásokat. Malek Miki mindig talál kivetnivalót egy produkcióban, ezúttal viszont csak a mikrofonpörgetések számát tartotta túl soknak.

19:52. Keresztes Ildikó őrülten zseniális mentoráltját, Király L Norbit jelentette be a nagyérdeműnek. Norbi is az X-Faktorban elénekelt legelső számával készült a ma estére, ahogy ebben a körben mindenki. Joe Cocker számával, a You Can Leave Your Hat On-nal ismét megszédítette a közönséget. Nagy Feró üdvözölte a tényt, hogy Norbi végre énekelt és nem hörgött, neki nagyon tetszett a produkció. „Büszke vagyok rád Norbikám, hogy megmutattad, hogy igenis tudsz énekelni.” – értékelt Keresztes Ildikó.

20:00. Az egyetlen női mentor egy olyan énekest konferált fel, akinek hangját mindig hallgatni szeretné. Nikolas, Leonard Cohen Hallelujah című számával járult fél év után ismét a közönség elé. „Annyira jó volt, hogy nehéz megszólalni” – mondta Geszti Péter, aki viszont csak akkor hiszi el, hogy Nikolas tökéletes, ha látja egyszer kalap nélkül. Ildikó maradéktalanul elégedett volt mentoráltja produkciója után, azt mondta, már a selejtezőkön is tudta, hogy Nikolas ott lesz a végén a háromban.

Takács Nicolas (fotó: sajtoklub.tv/Bársony Bence)

20:24. „A felszínen a rock ’n’ roll belül meg a mély érzések” - így vezette fel Király L. Norbi és D. Nagy Lajos közös produkcióját a közönségkedvenc mentora. A Közeli helyeken című számmal újabb éneklő produkciót láthattunk Norbitól.

20:30. Keresztes Ildikó egyik példaképe kezeibe adta Nikolast, aki Kovács Kati Ha legközelebb látlak című számát adta elő az élő legendával.

20:37. Megvalósult az X-Faktor női nézőinek álma, Vastag Csaba testvérével, Tomival énekelt duettet a második körben. A Don't let the sun go down on me című számmal minden lányt sikerült levenniük a lábukról a tesóknak.

20:57. „Amit ez a fiú tud, az maga a csoda: Takács Nikolas”. - konferált Keresztes Ildikó. A harmadik körben a versenyzők mentoraik kedvenc dalát adták elő. Nikolas, Jennifer Hudson And I am telling you című számát énekelte. „Ezennel kinevezlek Galánta büszkeségének.” „Csak így tovább!” „Te jobb voltál mint a dal.” – csak néhány példa a mentorok reakcióiból.

21:04. Vastag Csaba jött ki másodiknak a harmadik körre. A Wherever you will go című szám éneklése közben gyakran láthattuk a védjegyévé vált imádkozó mikrofontartást is. Csabi a színpadot nagyon jól uralod a színpadot – mondta Geszti Péter. Malek Miki külön kiemelte, hogy Csabi torokproblémáiból szinte semmit nem lehetett hallani a produkciók közben.

Vastag Csaba (fotó: sajtoklub.tv/Bársony Bence)

21:11. Egyszer csak idejött és felrobbant a ház – mondta Keresztes Ildikó Norbiról. Kid Rock All Summer Long című dalában már visszatért egy kicsit Norbi hörgős hangja, de ez a mentorok szerint egyáltalán nem volt sok. Norbi üdvözöllek az énekesek birodalmában - értékelt Feró. Norbi csodálatos vagy, imádlak – tette hozzá Ildikó.

21:34. A közös produkció kicsit rendhagyó volt, ezúttal nem a még versenyben lévő, hanem a már kiesett döntősök énekeltek. Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra múlt karácsonyi slágerét az Ajándék című dalt adták elő.

21:44
. A mentorok szinte képtelenek voltak értékelni az estét, annyira izgatottak voltak. Keresztes Ildikó a három dobogóst méltatta, de elmondta mind a tizenkét döntős a szívében marad. Geszti Péter a nélkülöző embereknek ajánlotta, azt a csodálatos energiát, amit a döntősök sugároznak magukból.

21:51. Az este extra produkciójaként a Csillag születik győztese Tabáni István lépett színpadra. A halkszavú énekes első saját nagy slágerét, a Ments meg című számot adta elő.

22:00. A nézők döntése alapján a vasárnapi fináléban Takács Nikolas és Vastag Csaba küzdenek meg egymással. A versenytől tehát Király L Norbi búcsúzott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.