Vastag Csabával párbajozott az énekesnő

X-Faktor: Janicsák Vecának véget ért a verseny!

Janicsák Veca és Vastag Csaba párbajozott egymással. A nézők Vastag Csabának szavaztak lehetőséget a fináléban.

2010.12.12 08:14rtlklub.hu/ fotó: Bársony Bence

19:30 – Megkezdődött az X-Faktor kilencedik döntője, a tehetségek közül már csak négyen versenyeznek. Előző héten , az X-Faktor történetében először Magyarországon történt meg az, hogy két testvér egymás ellen párbajozott! A még versenyben lévő négy tehetség ma este is két dallal készült, egy magyarral és egy külföldivel, illetve lesz egy közös produkciójuk is.

19:39 – A legelső produkciót Nagy Feró mentoráltjától Vastag Csabától hallhattuk. A fiatal lányok kedvence a United Keserű méz című dalával indított. A mentorok közül Malek Miklós kezdte az értékelést, szerinte nem volt igazi a produkció, Miki véleményét Keresztes Ildikó és Geszti Péter is osztotta. Nagy Feró viszont kiállt "tanítványa" mellett.

19:48 – A folytatásban Geszti Péter invitálta színpadra az egyetlen még versenyben lévő női énekest, Janicsák Vecát. Zorántól választott dalával meggyőzte Nagy Ferót, Malek Miklóst és Geszti Pétert, Keresztes Ildikó viszont nem érezte tökéletesnek az előadást.

20:06 – A szünet után Takács Nikolas lépett színpadra Michael Jackson Billie Jean dalával megosztotta a mentorokat. Geszti szerint nem volt elsöprő Nikolas, Ildikó szerint viszont nem volt igaza Péternek, hiszen a „sapkás” srác fantasztikus volt.

20:17 – Az első kör utolsó produkcióját Király L. Norbitól hallhattuk. A rekedt hangú srác a Hooligans nagysikerű slágerét, a Legyen valamit adta elő. Nagy Feró szerint recsegett-ropogott a produkció, Malek Mikit sem vette le a lábáról Norbi, sőt Geszti sem volt elégedett a sráccal.

20:29 – A második kört Vastag Csaba kezdte, Joe Cocker érzelmes dalával levette a mentorokat a lábukról.

20:46 – Janicsák Veca következett, egy örült dallal lepte meg a közönséget. Nagy Ferónak bejött Veca ruhája és az előadása is, kicsit ugyan örült volna, ha jobban repeszt Seal Crazy dalával. Miki viszont elismerően nyilatkozott az egyetlen női versenyzőről, Ildikó azonban Feróhoz hasonlóan az erőt hiányolta Veca hangjából.

20:58 - A második kör harmadik versenyzője Takács Nikolas volt. Korál Maradj Velem című örökzöldjével Ő sem győzte meg az összes mentort. Feró értékelése nem volt szívhez szóló, szerinte kár volt lebegtetnie Nikolasnak a dal végét.

Janicsák Veca, Geszti Péter mentoráltja búcsúzott

21:01 - Tina Turner Nutbush city limits slágerével robbant be Király L. Norbi. A tehetség azonban nemcsak énekhangjával, de egy a mellkasán látható Hello Kitty tetkóval is meglepett mindenkit. A mentoroknak azonban sem a produkciója, sem a vicces macskája nem tetszett.

21:12 - Indul a harmadik Csillag Születik! Ördög Nóra és Sebestyén Balázs az X-Faktor élő adásában jelentették be, hogy már december 12-én estétől lehet jelentkezni a műfaji megkötések nélküli tehetségkutató műsorba, ahol aztán nincsenek kategóriák és nincsenek korlátok. A harmadik évadban is – a korábbiakhoz hasonlóan - újabb csiszolatlan gyémántok mutatkozhatnak majd be.

21:30 – A négy döntős előadta közös produkcióját, Rácz Gergő Bennünk a világ című dalát.

21:36 – A mentorok értékelték a versenyzők teljesítményét.

21:40 - Ákos, Mindig a fénybe nézz című dalával szórakoztatta a közönséget a szavazás utolsó perceiben.

21:52 – Balázs lezárta a szavazást, a színpadra megérkeztek a döntősök. Elsőként Takács Nikolas jutott a legjobb három közé, Őt Király L. Norbi követte. Janicsák Veca és Vastag Csaba hamarosan párbajoznak egymással!

22:04 - A mentorok értékelték a versenyzőket: Geszti Péter és Malek Miklós Vecára, Nagy Feró és Keresztes Ildikó Csabára voksolt. Így a nézők döntöttek, ők Vastag Csabát jutatták a fináléba.

22:15 - A három srác jövő héten szombaton és vasárnap is énekel a mentoroknak és a nézőknek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.