Az X-Faktor mentora több, mint vezető

Lehull a lepel: Mit lát Keresztes Ildikó Norbiban?

Mindig is nagy rajongással beszél Keresztes Ildikó a különös előadásmódjáról is ismert mentoráltjáról, ám hogy ennek mi az oka, csak most vallotta be.

2010.11.18 15:29ma.hu / Napi Ász

Valahányszor Keresztes Ildikó felkonferálja Király L. Norbit, észrevehető, hogy különleges rajongással beszél a fiúról. Ennek lehetne akár az is az oka, hogy kivételesen tehetségesnek tartja a rekedt hangú előadót, de egészen más van a háttérben, és erre csak most derült fény.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Az X-Faktor egyetlen női mentora a Napi Ásznak árulta el, hogy Norbi félelmetesen hasonlít férjére, az Eddából ismert Kicska László basszusgitárosra. A hasonlóságot viszont meglepő módon nem is Ildikó, hanem maga a férj vette észre és ő hívta fel az énekesnő figyelmét is erre a tényre.

Én is látom: mindkettejüknek csontos és hosszúkás az arca” - mondta Keresztes Ildikó a bulvárlapnak. Ugyanakkor elárulta, hogy belsőleg és a habitust tekintve inkább hozzá hasonlít Norbi, de erről csak sejtései vannak, mert a feszített tempó miatt az igazi nagy „világmegváltó” beszélgetésre nem került sor.

Ezt persze Kicska László is várja, épp a hasonlóság miatt, kíváncsi, mennyire gondolkodnak egyformán.

A gyermektelen - és gyerekre nem is vágyó - házaspár egy kicsit úgy érzi, Norbi a maga 22 évével akár az ő gyerekük is lehetne, talán ez az oka, hogy Ildikó a három mentoráltja közül különös szimpátiát érez iránta - olvasható a Napi Ászban.

Király L. Norbi életre szóló ajándékot kapott

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.