Modell is lehetne a rekedt X-faktoros

Király L. Norbi divatsztár lesz?

Nem az a kimondott szépségideál, mégis sokak szerint van valami különleges Király L. Norbi megjelenésében. Úgyhogy ha énekesként nem fut be, még mindig előtte áll a modellszakma!

2010.11.16 14:29ma.hu / Napi Ász
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Oklevele is van Király L. Norbinak arról, hogy végiglejthet a divatbemutatók kifutóján - ezt maga az énekesjelölt árulta el a Napi Ásznak.

Az X-Faktorban feltűnt rekedt hangú fiú elálló füleivel, jellegzetesen szögletes arcával nem feltétlenül a tinilányok kedvence, és ezzel Norbi is tisztában van, mégis már több fiatal lánytól kapott ajánlatot. A sztárjelölt szerint ilyenkor mindig a szemét dicsérték.

A modelltanfolyamot is épp ezért végezte el korábban, mert bár mondták neki, hogy nem sok esélye van az élvonalba kerülni, azért előfordulhat, hogy pont olyan karakterre van szüksége valamelyik ügynökségnek, mint amilyen ő. „Megtanultam járni - legalább ennyim van belőle.” - árulta el a Napi Ásznak.

Ám egyelőre Norbi még versenyben van az X-Faktor győztesének járó elismerésért, így ki tudja, vajon zenei előadóként fut be ragyogó karriert, vagy élnie kell majd a tartalék lehetőséggel…

Király L. Norbi csalódást okozott?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.