Norbi csak viccből énekel

X-Faktor: "úgy énekelsz, mint egy nagypapi"

Tehetségtelennek találta az énekléshez Király L. Norbit saját énektanára, akihez a fiú pedig épp azért ment, hogy jobban énekelhessen. Az X-Faktorba már csak viccből jelentkezett.

2010.10.20 16:29ma.hu / Napi Ász

Akár „az X-Faktor bohóca” címet is ki lehetne osztani Király L. Norbertnek, aki meglehetősen egyedi előadásmódjával és „átdolgozásaival” vívta ki a mentorok elismerését. A 21 éves fiú jellegzetes rekedt hangjához őrült mozgás társul, és néha tényleg nehéz eldönteni, önmaga paródiáját mutatja be a színpadon, vagy mindössze ennyit tud zeneileg nyújtani?

Pedig Norbi nagyon is komolyan vesz mindent az életben, nemcsak a zenélést. Saját bevallása szerint csak arról van szó, hogy a komolyság nem jelent egyet azzal, hogy negatívnak kell lenni, és ezért gondolhatják sokan, hogy kicsit őrült.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Norbi, aki leginkább Little Richardot és az AC/DC-s Brian Johnsont szereti, nem most találta ki, hogy az énekléssel szeretne foglalkozni, ám amikor úgy döntött, szakavatott tanártól vesz énekleckéket, a kapott minősítés nem sok biztatót tartalmazott.

Azt mondta, úgy énekelek, mint egy nagypapi” - árulta el a fiú a Napi Ásznak. Ennek ellenére nem adta fel, saját zenekara is volt, bár az sem hosszú életet, sem nagy sikereket nem tudott felmutatni.

Az együttes feloszlása után már-már úgy tűnt, végleg hátat fordíthat a zenének, aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve, na meg a vicc kedvéért mégis beadta a jelentkezését az X-Faktorba. Most meg ő van a legjobban meglepve, amiért még mindig versenyben van.

Sikerének oka szerinte az, hogy a színpadon állva nemcsak a külsejével, hanem egész lényével hódít.

Nyert és vesztett az X-Faktor

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.