Anya lett, de tovább szerepel Dóri!

"Igazságos lett volna, ha kiejtenek" - megszületett az X-faktor baba!

Shodeinde Dóri és férje az RTL Klub Reggelijében számolt be az X-Faktor baba születéséről.

2010.10.12 06:29bulvaros.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Már tudhatjuk, hogy Shodeinde Dóri benne van az első 12-ben. Mindenki végig izgulta a versenyt az édes kismama miatt, aki a bájával rögtön levett a lábáról mindenkit! Most már Zafira Lizával és a párjával érkezett a Reggeli stúdiójába.

Dóri és a kislánya - Fotó: rtlklub

"Biztos voltam benne, hogy azt fogja mondani Geszti Péter, hogy nem mehetek tovább, erre is készültem. Igazságosnak tartottam volna, ha a baba miatt nem engednek tovább." - kezdte a beszámolót a boldog anyuka.

"Az X-Faktor házban van egy külön szobám és a baba oda költözik hozzám, amikor én nem tudok vele lenni akkor anyukám lesz vele, de egyébként úgy néz ki, hogy átalussza az éjszakát, de anyukám segít nekem mindenben!"

"Nem akartam azt, hogy az jöjjön le az embereknek, hogy összejött egy fekete fiúval és lefelé megy az élete..."- mondta Dóri férje, aki a vasárnapi X-Faktor adásban elsírta magát.

Luxusvillát vesz az X-faktor mentora?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.