Hétköznapi munka nem jó, az X-faktort elbukta

X-faktor: Bodnár Attila szívbeteg fia visszament az aluljáróba

Egy fővárosi metróaluljáróban zenélt az X-faktor előtt és oda is tér vissza Ifjabb Bodnár Attila, aki ráadásul pszichoszomatikus szívbetegséggel küzd.

2010.10.06 08:29ma.hu

Kiesett szombaton az RTL Klub tehetségkutatójából, és hiába sajnálta meg a zsűri is a jó képességű fiatalembert, Ifjabb Bodnár Attila újra egy budapesti metróaluljáróban zenél, ahonnan indult.

Pedig az X-faktor nagy lehetőség lett volna a fiúnak, aki a hírek szerint pszichoszomatikus szívbetegséggel küzd, ezért nem is vállalhat el hétköznapi munkát. Attila és társa, Wittman Zsolt egy hajléktalan mellett ülve zenélt a minap az egyik belvárosi aluljáróban.

Az érdeklődésre azt mondta, kiesett, minden megy tovább, de nem bánja. Majd elfordult és tovább zenélt. A járókelők közül többen emlékeztek a tehetségkutatóban feltűnt fiúra, akit apja, a Modern Hungária egykori tagja, Bodnár Attila sosem támogatott. Aprót dobáltak a gitártokjába, és többen mosolyogva énekeltek vele - adta hírül a Napi Ász.

Ifjabb Bodnár Attila a színpadon - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ifjabb Bodnár Attila az X-Faktor legjobb 50 versenyzője közé jutott - a fiatal fiú átélt azonban néhány kellemetlen percet, amikor a zsűri - amelyben joggal merült fel a kérdés, van-e a versenyzőnek köze a Modern Hungária alapítójához - gúnyosan említette az idősebb Bodnár Attila egyik szerzeményét.

A tehetség ekkor félreérthetetlen szájhúzások közepette bevallotta, nagyon is van közük egymáshoz, ő az apja. Igaz, nincsenek jó kapcsolatban. A stúdióban megfagyott a levegő pár pillanatra - majd a zsűri bocsánatot kért.

Utóbb kiderült, a rossz kapcsolat oka éppen az, hogy Bodnár Attila tehetségtelennek tartja utcazenész fiát.

A fiatal fiú azonban az X-Faktor első válogatóján megütötte az elvárt szintet, így lehetőséget kapott, hogy újra megmérettesse magát. A produkciója azonban nem sikerült. Attila gyengébben szerepelt, mint az előző alkalommal.

A mentorok elnézőek voltak vele, és még azt is felajánlották, hogy a botrányosan előadott PokerFace című dal helyett énekeljen valami mást. Ez egy fokkal jobban sikerült, de már Attila is láthatóan érezte, hogy nincs értelme küzdeni.

Tudjon meg többet Ifjabb Bodnár Attiláról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.