Simon Cowell kiállt a zűrös életű nő mellett

Prosti énekelt az X-faktorban!

Megbotránkoztatta a brit tehetségkutató nézőit egy énekes hölgy - Chloe-ról kiderült, hogy prostituált, de Simon Cowell zöldutat adott neki.

2010.09.29 09:29ma.hu

A húsz esztendős Chloe Mafia első fellépésén Shakira-dalt énekelt, az Underneath Your Clothes című számot. A közönség azonban fújolással követelte a távozását.

Egy másik zsűri szintén elküldte, mondván, nem lesz ez így jó. Chloe könyörögni kezdett nekik, hadd énekelhessen legalább a kislányának egy dalt. Azt mondta, munkanélküli, másnap azonban a lapokban megjelent, hogy a tehetség prostituáltként dolgozik.

Chloe - Fotó: Daily Mail

Chloe Mafia ekkor bevallotta az igazat, és azt is, hogy hazamenni saját városába, Wakefield-be már nem is mer. Valójában call-girl, egy éjszaka ára 1200 font, nagyjából tehát 400 ezer forint. Állítása szerint jómódú kuncsaftjai főleg tévések, focisták és rendőrök közül kerülnek ki.

A Mirror brit bulvárlapnak több néző is kifejezte nemtetszését Chloe-val kapcsolatban. Egyikük úgy fogalmazott: nem tudja elhinni, hogy egy prostituált szerepel a show-ban.

Chloe azonban nem érzi gondnak, hogy áruba bocsátja a testét. Úgy véli, azért fizetnek neki, amit ő akar. Gyermekét egyedül neveli. Az X-faktor szigorú zsűritagja, Simon Cowell azonban nem küldte el amiatt, hogy prostituált.

Gyönyörűnek találta, és a negatív kritikákra úgy reagált: nem utasítanak el azért valakit, mert prostituált, hiszen végülis a műsorba azért jelentkeznek az emberek, hogy életükön változtassanak.

Ismét nyert az X-faktor!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.