Összeverekedett két tehetségkutatós versenyző

Videóval: Beintés, bunyó, ronda szavak - botrány a brit X-faktorban!

Volt mit nézni minap az angliai tehetségkutató soron levő adásában - két barátnő, aki duett előadására jelentkezett, nemcsak egymással verekedett össze, de a zsűrit is kiosztotta...

2010.09.07 09:29ma.hu - Fotó: xfactor.itv.com

Hatalmas botrányt okozott a brit X-faktorban egy tizennyolc- és egy tizenhét éves lány - Abbey Johnston és Lisa Parker duettet akartak előadni, de már a dal előtt sikerült összeveszniük.

Alighogy a színpadra léptek, nevetni kezdett a közönség egy megjegyzésükön, mire ők egy "pofa be!" felkiáltással elhallgattatták a jelenlevőket. A zsűri tagjai már ekkor furcsán néztek, különösen, hogy az egyik lány feldúltan lerohant a színpadról. Szerencsére (?) később visszatért, így előadhatták a közös duettet...

Képek az egykori X-faktor győztesről pityókásan - Simon Cowell igen meglepődött..

Nos, ebben sem volt sok köszönet. A zsűri nem is rejtette véka alá véleményét, de ahogyan a daltól, úgy a lányok viselkedésétől sem voltak elragadtatva.

Abbey és Lisa dühödten vette tudomásul az ítéletet. A legkeményebb zsűritagnak, a producer Simon Cowell-nek beintettek, majd egyikük beszólt Natalia Imbruglia kritikája után: "Te meg ki vagy?" Louis Walsh zenei producer is megkapta a magáét. A hölgyek nagyapó kifejezéssel illették.

A "show"-nak azonban még mindig nem volt vége. Lisa Parker ugyanis végezetül barátnőjén töltötte ki a dühét, akinek behúzott egy hatalmasat, és lerohant a színpadról.

Abbey Johnston pedig - felocsúdva - utána. Csak a biztonságiaknak sikerült szétválasztani a bunyós csajokat...

Ötvenen túl az X-faktorban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.