Az X-Faktor mentora megbékélt a világgal

Keresztes Ildikó: már nem kell, hogy mindenki szeressen

Keresztes Ildikó a horoszkópja szerint igencsak határozott és kemény nő, ám a felszín alatt ő is ugyanúgy éhezik a szeretetre, mint sokan mások. Hogyan kezeli ezt a sztár?

2010.09.01 16:29Sztárportré

Keresztes Ildikóval a következő hónapokban rendszeresen találkozhatunk a tévé képernyőjén, az X-Faktor címet viselő tehetségkutató műsor mentoraként. Noha csillagjegye alapján határozott és magabiztos nőnek tűnik, nemrég bevallotta, korábban szörnyen szenvedett a szeretetéhségtől.

Mára azonban ez már a múlté, sikerült neki magában helyretenni a dolgokat. Hogy hogyan? Többek közt erről is mesélt a Sztárportré mikrofonja előtt.

Fotó: Sztárportré

Nagyon sokáig szenvedtem attól, hogy volt bennem egy iszonyú szeretetéhség. - mondja az énekesnő. - Azt akartam, hogy mindenkinek megfeleljek, hogy mindenki szeressen.

Rá kellett jönnöm, hogy ha megfeszülök, fejen állok, és én vagyok a legcuncimókusabb a földön, akkor sem fog mindenki szeretni, és nem fogok tudni megfelelni nagyon sok mindenkinek. Ma már nem fáj ez.

Aki pedig anélkül ítélkezik rólam, hogy valaha egy mondatot is váltott volna velem, nagy ívben le van...
- fejtette ki igencsak markáns véleményét Keresztes Ildikó.

A teljes beszélgetést itt meghallgathatják.

Keresztes Ildikó már nem emlékszik a randikra

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.