Az énekesnő fontosnak tartotta a templomi esküvőt

Rocker pap adta össze Keresztes Ildikót párjával

Az ország egyik legeredetibb és legkiválóbb rock-pop énekesnője Keresztes Ildikó a Sztárportréban beszélt élete legszebb napjáról.

2010.03.06 18:00Sztárportré

"Nehéz erre válaszolni, de mégis azt kell mondjam, hogy az esküvőm napja. Ráadásul most pont közeledik a névnapom, három évvel ezelőtt, ezen a napon házasodtam. 2007. március 10. Most fogjuk a harmadik házassági évfordulónkat ünnepelni, bár akkor is együtt voltunk már húsz éve. Nagyon sok szép nap volt, de talán ezt a napot emelném ki.

Az idő nem volt olyan szép mint most, esett az eső és rettenetesen hideg volt. A templomi esküvő nagyon szép volt. Igazából én az egész esküvőből ezt szerettem volna a legjobban megélni egyszer... Bemenni a templomba, és Isten színe előtt - nem mintha a jó Isten addig nem látott volna minket, meg utána is, de mégis. Ez a templomi esküvő, az egésznek a szellemisége adott nekem egy olyan erőt, ami megismételhetetlen.

Nagyon boldog vagyok, hogy ezt a dolgot megléptem, és nagyon örülök neki, hogy nem huszonévesen, hanem akkor, amikor úgy éreztem, hogy erre teljesen megértem. Egy nagyon kedves erdélyi pap adott minket össze, aki a mai napig nagyon jó barátom. Ő egy rocker pap - nagyon szereti a rock zenét -, és nagyon jól tud bánni a fiatalokkal. Veress Zoltán atyának hívják, és nagyon merem ajánlani mindenkinek.
"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.