Mit mondanak a csillagok a sztárokról?

Keményfejű mentorok az X-Faktorban

A horoszkópjuk szerint önfejű és határozott véleménnyel rendelkező emberekből áll az X-Faktor zsűrije. Ráadásul a műsor nagy részében egymás ellen is küzdenek majd. Ebből mi lesz!

2010.08.13 16:29ma.hu
Keresztes Ildikó (Fotó: tv2.hu)

Keresztes Ildikó - Oroszlán

Vezetésre, szervezésre, irányításra termett. Magabiztos, határozott, szilárd, büszke, öntudatos, kezdeményező, kreatív. Nagyvonalú, önzetlen, igazságszerető. Szereti a luxust, a szép, elegáns dolgokat, és azt, ha felnéznek rá.

Szívesen reprezentál. Indulatos, könnyen dühbe gurul, de ritkán rosszindulatú. Tudja élvezni az élet örömeit, játékos, bohém is tud lenni. Önérzetes, a mások igazáért is kiáll.

Gyermekszerető, bár nem túl termékeny. Rossz esetben lobbanékony, hiú, uralkodni vágyó, hatalmaskodó, ellentmondást nem tőri, elbizakodott, önelégült, erőszakos, tolakodó.

Geszti Péter (Fotó: X Faktor)

Geszti Péter - Bika

Szívós, állhatatos, gyakorlatias, óvatos, nyugodt, türelmes, megfontolt, céltudatos, ragaszkodó, megbízható. Nehezen szánja rá magát a cselekvésre, de amibe belekezd, azt nagy kitartással be is fejezi. Szereti a természetet, a földet, az anyagot.

Jó ízlésű, rendszerint művészetkedvelő, inkább a képzőművészetek állnak közelebb hozzá. Fontosak számára az élvezetek, az életöröm minden fajtája. Nehezen fogad be új információkat, de amit egyszer megtanult, azt nem felejti el.

Termékeny típus, gyermek- és családszerető. Beosztó, gyakran fejlett pénzügyi érzékkel rendelkezik. Rossz esetben mohó, anyagias, birtokló, kisajátító, makacs, csökönyös, lassú, merev, nehéz felfogású, lusta, önző, féltékeny.

Malek Miklós (Fotó: RTL Klub/Sajtóklub - Bársony Bence)

Malek Miklós – Kos

A tettek embere. Férfias, aktív, energikus, kezdeményező, cselekvő, határozott, lendületes, vállalkozó kedvű. Nyílt, őszinte, gyakran kissé naiv. Harcias, agresszivitása azonban ritkán fakad rosszindulatból. Gyorsan dönt, határoz, de nem elég kitartó, hamar kifullad a lendülete.

Vezetésre törő, magához akarja ragadni a kezdeményezést, az első helyet. Nemritkán meggondolatlan, forrófejű, elhamarkodott. Család és emberszerető, de nem igazán gondoskodó. A szerelemben is tüzes, a nők gyakran férfias tulajdonságokat mutatnak.

Rossz esetben önző, nyers, durva, erőszakos, kapkodó, türelmetlen, összeférhetetlen, akaratos, zsarnoki, sérülékeny.

Nagy Feró (Fotó: nagyfero.hu)

Nagy Feró – Bak

Kitartó, szívós, állhatatos, céltudatos, komoly, célratörő, határozott, megbízható, szorgalmas, felelősségteljes, pontos, türelmes, óvatos. Mindig két lábbal áll a földön, rendkívül gyakorlatias. Fontos számára a létbiztonság, a pozíció, a karrier.

Nem a rangért, hanem a stabil háttér miatt keresi a sikert. Gyakran ő a szürke eminenciás, aki a háttérből irányít. Zárkózott, csendes, visszahúzódó, nehéz a bizalmába férkőzni, de akit egyszer elfogad, az biztosan számíthat rá.

Későn érő típus, nehezen bontakozik ki. Rossz esetben törtető, karrierista, önző, érzéketlen, merev, makacs, keményfejű, gátlásos, rideg, komor, fukar, anyagias. Hajlamos levertségre, depresszióra.

Az X-Faktor zsűritagja kiosztott egy újságírót

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.