Buci felhúzza a nézettséget?

Megdöbbentő: Mégis a "rosszfiú" Stohl vezetheti az X-faktort?

A legtöbb helyen megváltak tőle, és ő balesete után maga mondott le a hamarosan induló tehetségkutató, az X-faktor műsorvezetéséről - Úgy tűnik azonban, Stohl Andrással mégis számol a csatornája.

2010.06.01 12:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Már a Stohl András által okozott karambol napján kijelentették az RTL Klubnál, hogy a sztár nem vezeti az ősszel induló X-faktort, a Blikk megbízható belső információkra hivatkozva azt írja: többen szorgalmazzák, hogy a rendőrségi eljárás előtt álló Stohl legyen a műsor arca.

Az érvelők úgy vélik, abban az országban, ahol népszerűek az olyan rosszfiúk, mint Jockey Ewing vagy Berényi Miki, Stohllal is csak nyerne a produkció. A másik oldal hallani sem akar Buciról, szerintük a nézettség nem ér ennyit. Hivatalosan az RTL Klub nem erősítette meg, hogy számolnának Stohl Andrással - adta hírül a Blikk.

A színész május 8-án okozott súlyos autóbalesetet - Budapest felől Fót irányába közlekedett, amikor a 2102-es számú út M0-s autópálya és Fót közötti szakaszán áttért a szemközti sávba, és nekiütközött két szabályosan közlekedő személygépkocsinak.

A baleset következtében az egyik járműben egy ember súlyosan, a másikban szintén egy személy könnyebben megsérült.

Kiderült, hogy Stohl András alkoholt fogyasztott vezetés előtt, közepesen ittas állapotban ült volán mögé, később a vérében tiltott pszichotróp anyagot talált a toxikológiai szakértő.

A sztár a baleset után kamerák előtt mondta el, nagyon sajnálja a történteket, és úgy érzi, megérdemli, hogy "széttépjék az újságok", hogy az emberek azt gondolják róla, egy borzalmas alak. Ráadásul nem először történt már vele ilyesmi.

Stohl azt is elmondta, hogy a baleset miatt nem vállalta az RTL Klubon ősszel induló X-Faktor műsorvezetését sem. Ezt a csatorna közölte a médiacsoport sajtókommunikációját szolgáló honlapon.

"Az RTL Klub megdöbbenéssel értesült arról, hogy Stohl András május 8-án, szombat hajnalban autóbalesetet okozott. Stohl András ezen a napon értesítette a csatornát, hogy a történtek miatt nem vállalhatja az ősszel induló X-Faktornak, Európa egyik legrangosabb zenei tehetségkutatójának műsorvezetését" -
ez állt a kommünikében.

Az RTL Klub egyetértett és elfogadta a műsorvezető döntését - írták, hozzátéve, hogy a csatorna mielőbbi gyógyulást kíván a baleset sérültjeinek.

Drogmaffiától retteg Stohl?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.