Csak ő hozza hitelesen a laza, pörgős figurát?

Sebestyén Balázs kapja Stohl helyét az X-faktorban?

Mindeddig homály fedte annak a személynek a nevét, aki átveheti Stohl András helyét az ősszel induló X-faktor tehetségkutató műsorvezetői posztján - A hírek szerint megvan a befutó: Balázs az.

2010.06.16 12:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Sebestyén Balázs lesz Ördög Nóra műsorvezető partnere az X-faktor tehetségkutatóban - adta hírül egy neve elhallgatását kérő informátor a Napi Ásznak. Mióta Stohl András elveszítette a lehetőséget, hogy vezesse a produkciót, az RTL Klubnál féltve őrzött lista csak egy nevet tartalmaz a helyébe lépő személyt illetően: Balázsét.

Csupán ő rendelkezik hasonló kvalitásokkal, mint Buci, és ért a műfajhoz. A többi nagyágyú más műfajban jeleskedik, hitelesen hozni Balázs tudja a laza, ugyanakkor "humorosan pörgős" figurát. Balázs bizonyította rátermettségét a saját show-jában, majd a Széf vetélkedőben, a Celeb vagyok, ments ki innen! produkcióban, most pedig hónapokon keresztül, főműsoridőben is megmutathatja magát. Igazi kiugrás lehet számára az X-faktor - adta hírül a Napi Ász.

Eredetileg Stohl András vezette volna az ősszel képernyőre kerülő szuperprodukciót, amely első alkalommal lesz látható Magyarországon. Május 8-án történt súlyos autóbalesete után azonban - melyet ittasan és kábítószer hatása alatt okozott - maga jelentette be, hogy ilyen körülmények között nem vállalhatja a feladatot.

Az RTL Klub megdöbbenéssel értesült a karambolról és a vezetőség egyetértett Buci döntésével.

A sztár a baleset után kamerák előtt mondta el, nagyon sajnálja a történteket, és úgy érzi, megérdemli, hogy "széttépjék az újságok", hogy az emberek azt gondolják róla, egy borzalmas alak. Ráadásul nem először történt már vele ilyesmi.

Június elején felröppent egy hír, miszerint lehetséges, hogy Stohl-lal kapcsolatban meggondolja magát az RTL Klub. A Blikk megbízható belső információkra hivatkozva azt írta: többen szorgalmazzák, hogy mégis a rendőrségi eljárás előtt álló Stohl legyen a műsor arca.

Az érvelők szerint abban az országban, ahol népszerűek az olyan rosszfiúk, mint Jockey Ewing vagy Berényi Miki, Stohllal is csak nyerne a produkció. A másik oldal hallani sem akar Buciról, szerintük a nézettség nem ér ennyit. Hivatalosan az RTL Klub nem erősítette meg, hogy számolnának Stohl Andrással - írta meg a Blikk.

Tartolt Sebestyén Balázs!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.