Lebuktatták a műsorvezetőt!

Magasról tesz a KRESZ-re Sebestyén Balázs?

Nemcsak tilosban parkol, de nem kapcsolja be a biztonsági övet és mobiltelefonnal a fülén indul útnak a műsorvezető - Sebestyén Balázst az interneten leplezték le.

Képekben a sármos műsorvezető, Sebestyén Balázs képgaléria

2009.11.03 08:25ma.hu

Pár másodperc alatt három szabálysértést követett el a műsorvezető - Az RTL Klub Fókusz című műsorának egyik riportfilmje rögzítette - a subba.blog.hu olvasójának tűnt fel a jelenetben, hogy Sebestyén Balázs a nyilatkozatot követően nem tartotta be a szabályokat.

Kisfia születésével kapcsolatban beszélt, majd a riport végén látszik, hogy Balázs mobillal a fülén, kihangosítás nélkül indul el, a biztonsági öv nincs bekapcsolva, a kocsija pedig tilosban parkolt. A műsorvezető nem kívánt reagálni a történtekre - adta hírül a Napi Ász.

Sebestyén Balázs két hete lett édesapa - A népszerű műsorvezetőnek és párjának, Horváth Viktóriának kisfia született október 18-án hajnalban.

A kis Benett 3100 grammal és 53 centiméterrel jött a világra. A rádiós leírhatatlan élményként beszélt arról, hogy végig bent volt szülésnél, és karjába vehette a picit.

Lelkesen mesélt kisfiáról, akit nagyon édesnek és nagyhajú babának talált. Balázs az éjszakát már kibűvült családjával tölthette a kórházban.

A különleges Benett nevet azért választotta a sztárpár a gyermekének, mert ebből kevés van az országban, tudomásuk szerint mindössze három.

Sebestyén Balázs édesapja egyébként, akivel a sztárnak hosszú ideje nem felhőtlen a viszonya, csak a sajtóból értesült arról, hogy unokája született.

Balázs olyat tett, amire sokan nem számítottak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.