A műsorvezető eleget röhögött az áldozatokon!

Sebestyén Balázs: Nekem elég volt!

Sebestyén Balázs eleget röhögött áldozatain, Cooky pedig máris beilleszkedett + video Mint ahogyan az már ismeretes, Sebestyén Balázst hamarosan a francia rádiós, Cooky váltja a legnagyobb hazai kereskedelmi csatorna átverő showjának élén.

2009.09.04 11:10ma.hu

A sztártévé riportere Sebestyén Balázst és Cookyt is megkérdezte a témáról, akik szívesen meséltek arról, hogy mit gondolnak a műsor alakulásáról: Balázs leszögezte, hogy Ő már nem kíván többé embereket átverni, míg Cooky csillogó szemmel várja a műsorkezdést, és örül, hogy befogadták a csatorna csapatába.

- „Nekem elég volt! Mondtam a vezetőségnek, hogy évekig csináltam a műsort, de köszönöm szépen, én már nem szeretnék embereket átverni. Eleget röhögtünk velük, rajtuk de nekem ez most elég volt köszönöm szépen. Tök jól éreztem magam benne, Cookynak sok sikert, de én már nem szeretnék embereket átverni, ezt tudomásul vették, a műsor viszont megy tovább, és remélem, hogy Cookyval is lesz olyan nézett, mint velem.”- monda el a Tabu Tv riporterének Sebestyén Balázs, aki korábban Jáksó Lászlót váltotta az RTL Klub Kész átverés c. átverő showjának éléről.

A híres francia rádiós, Cooky és a kereskedelmi televízió csapata már le is forgatta a műsor első részét, tehát a pörgő nyelvű fiatalember is már teljes értékű tagja az RTL Klub csapatának, ezt jelezvén még a céges belépőkártyáját is magán felejtette egy sajtó nyilvános eseményen, ahol riporterünk a műsor kulisszatitkairól faggatta.

- „ Az első adás már meg is van forgatva, és nagyon jól sikerült, nem fogtok csalódni. Nagyon büszke vagyok rá, hogy az RTL Klub bízott bennem, és hogy egy profi csatornánál dolgozhatok annak ellenére, hogy hozzá kell tennem: van egy profi csapat, akivel együtt dolgozunk és szerencsére befogadtak engem. Szépen tudunk mindenről beszélni, senki nem okoskodik, fantasztikus a hangulat, boldog ember vagyok most.” - osztotta meg a Tabu Tv nézőivel Cooky, aki 25 kollégájával együtt készíti a nagy átverő showt.

- „Érdekes ez a dolog, mert én már fél éve kiszálltam ebből a műsorból, és mindenki azt hiszi, hogy Cooky tőlem vette át a Kész Átverést. Egyébként én nagyon bírom a francia fiút személyesen is, és azon kevés celebek közé tartozik, akit igazán kedvelek és tehetségesnek tartok.” - meséli a Tabu Tv-nek Sebestyén Balázs.

Balázs apa lesz és nagyon boldog!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.