Minden kiderült a műsorvezetőről!

Mi történt? Hazugságvizsgálat alá vetették Sebestyén Balázst!

Sebestyén Balázs soha nem segített még nyereményhez játékost, egyáltalán nem zavarja, hogy a feje nagyobb az átlagosnál, de bizony szidta olykor a celebeket az őserdőben.

2009.04.07 16:30ma.hu

Megtudtuk, hogy Feri valóban nem szerelmeskedett még két nővel, ám csalt a még mindig tartó 90 napos diétája alatt. Vadon Jani börtönnel büntetné a szemetelőket, nem szereti Feri főztjét és még soha nem csalta meg a feleségét.
 
A Danubius pirítós vendége volt Horváth Simon magánnyomozó, aki egy poligráfot hozott a műsorvezetőknek, hogy hazugságvizsgálat alá vesse a három nagyszájú rádióst. A fiúk kicsit izzadva ugyan, de végül bátran alávetették magukat a vizsgálatnak. 

Balázs, Feri és Jani a hallgatóktól kapta a kérdéseket, melyek között volt nem egy, amely zavarba hozhatta volna őket, ők azonban a tőlük megszokott lazasággal állták a sarat és válaszoltak a gyakran igen kínos kérdésekre. 

- "Nagyon jó lenne, ha ilyen gépet lehetne olcsón kapni, hiszen kiderülhetnének nagyon érdekes igazságok, akár a párkapcsolatokban, akár a munkahelyeken. Egyébként ahogy rámkötötték a gépet bizony nekem is összeugrott a gyomrom, pedig alapvetően igen nehéz zavarba hozni." - mondta Sebestyén Balázs

Íme a hallgatók által a Pirítós tagjainak feltett kérdések, a srácok arra adott válasza és az, hogy a válasz igaz, avagy hamis.

Balázs kérdései és válaszai: 

Zavar, hogy ekkora fejed van? Nem - igaz 

Segítettél már nyereményhez széf játékost? Nem - igaz 

Pukiztál már liftben? Nem - hamis 

Szereted a programigazgatódat? Igen - igaz, de a magánnyomozó jelezte, hogy nagy volt a műszer kilengése, ami ambivalens érzelemeket mutat 

Szidtad-e a celebeket az őserdőben? Igaz - igen
 
Elmennél meztelenül lovagolni a kollégáiddal? Igen - hamis 

Feri kérdései és válaszai: 

Csaltál-e a fogyókúra alatt? Nem - hamis 

20 éves korod után pisiltél már a fürdővízbe? Igen - igaz 

Hiányzik-e a régi csapatod? Nem - hamis 

Voltál-e két nővel? Nem - igaz 

Hiszel abban, hogy Balázs hoz neked tejberizst? Igen - hamis

Jani kérdései és válaszai

Csaltad már meg a feleséged? Igen - hamis 

Börtönnel büntetnéd-e a szemetelőket? Igen - igaz 

Okoztál magadnak örömöt? Igen - igaz 

Ízlett-e Feri cream brulee-je? Nem - igaz 

Kis ember nagy bottal jár? Nem - hamis 

Volt-e olyan, hogy problámát okozott a magasságod? Igen - igaz

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.