Ölelje meg a sztárt, ha boldog akar lenni

Hoppá! - Sebestyén Balázs mindenkit a karjába zár

A sármos műsorvezető megtanítja az országot, hogyan kell szeretni az embereket - Mindenkit megajándékoz egy öleléssel Sebestyén Balázs, aki a környékén jár.

2009.03.20 08:40ma.hu

Öleljük meg egymást napot tart ma Sebestyén Balázs és a Danubius Pirítós műsorvezetői - A sztár Rákóczi Ferivel és Vadon Janival együtt mindenkit vár a rádió székháza előtt, aki egy baráti ölelésre vágyik! Ők is csatlakoznak az akcióhoz, és megölelik azt, aki áldoz ennyit a boldogság érdekében a reggeli rohanásban.

Balázs elmondta: annyi negatív hírt hallottak mostanában, és annyi embert láttak szomorúan, hogy úgy gondolták: segítenek kicsit abban, hogy visszataláljanak egymáshoz. Az egész országot ölelésre biztatják, és már kaptak is pozitív visszajelzéseket - árulta el Balázs a Napi Ásznak.

Sebestyén Balázst nemrég az egyik legsármosabb magyar férfinak választotta a Glamour magazin.

A műsorvezető kissé zavarba jött a dologtól, de nagyon megtisztelőnek tartotta, hogy rá gondoltak és viccesen hozzátette: mindig tudta, hogy a magyar nőknek jó az ízlése!

Ugyanakkor a Mr. és Mrs. show felvételén nemrég meghökkentő eredmény született.

A sztárpárok nő tagjai azt a feladatot kapták, képzeljék el, hogy a a kedvesük plasztikai műtét előtt áll. Egy sztárra hasonlító kép közül kell kiválasztaniuk, hogyan is nézzen ki.

Érdekes módon egyik hölgy sem szavazott Sebestyén Balázsra, mármint, hogy az ő arcát látná szívesen a párjáé helyén...

A sármos műsorvezető a közelmúltban jelentette meg könyvét, a Szigorúan bizalmas-t, mely rövid időn belül bestseller lett.

A kötetben az olvasók egészen más oldaláról ismerhetik meg Balázst, aki beszámol arról, megváltoztatta életszemléletét és hosszabb ideje a buddhista életfilozófiát követi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.