A sztár arca senkinek sem tetszett!

Sebestyén Balázs nem kellett a csajoknak!

A Mr. és Mrs. című show-ban a celebpárok nő tagjai meghökkentő feladatot kaptak: el kellett képzelniük, hogy kedvesük arca plasztikai műtétre szorul, és egy sztárra hasonlító kép közül kell kiválasztaniuk, hogy párjuk hogyan nézzen ki. Balázs arca senkinek sem tetszett.

2009.03.11 06:30ma.hu

A műsor párosainak hölgy tagjai közül egyik sem szeretné, ha a pasijuk úgy nézne ki mint Sebestyén Balázs. 

Balázs Klári, Várkonyi Andrea, Ganxsta Zolee felesége, Zana Mónika és Nacsa Olivér menyasszonya, Zsuzsi is egyhangúan elutasította Balázst, és egyik celebhölgy sem választotta a tinilányok kedvencét. 

- "Gyuri nem hallhatta, hogy kit néztem ki magamnak, mégis kitalálta a favoritomat" - nevetett Balázs Klári.
 
- "Egyértelmű volt, hogy Nacsa Olivért választom, hiszen ő hasonlít a legjobban Gyurira, persze nem véletlenül. Rengeteget parodizálta már, emiatt teljesen azonosulni tud vele" - mesélte a Blikknek Balázs Klári. 

Sebestyén Balázst meglepte, hogy az ő fotóját is felhasználta a TV2.
 
- "A TV2 minden bevet, hogy az új műsoruk nézett legyen. Külön köszönöm nekik, hogy napi képernyős jelenlétemet ezzel is fokozzák."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.