Kalandra fal! az RTL Klub képernyőjén!

Reszkessenek! Sebestyén Balázsék falhoz állítják a sztárokat!

A Celeb vagyok, ments ki innen összeszokott műsorvezető párosa ismét együtt az RTL Klub képernyőjén! Ezúttal játékszernek nézik a hírességeket, és ha ügyetlenek, hamar a vízben találhatják magukat.

2009.03.25 09:00ma.hu
Ezúttal sem kímélik majd a sztárokat!

Május 4-től vadonatúj, napi szórakoztató műsorral jelentkezik az RTL Klub, aminek a két dzsungelben összeszokott jómadár lesz a házigazdája. A műsorban két sztárokból álló háromfős csapat kap helyet, akiknek a sötétből előbukkanó, kerekeken mozgó, falba vájt, különböző alakzatú lyukakat kell testtartásukkal megformázni. 

Ha ez nem sikerül nekik, akkor a közeledő fal betolja őket egy medencébe, és a vízbe esnek. 

- " A műsor egyetlen lényege a szórakoztatás! Ebben nem kell az értelmet keresni, talán nem is az a fontos, hogy ki nyer, vagy ki veszít, hanem az önfeledt nevetés. Janitól és tőlem ugyanazt várhatják majd, mint a dzsungelben, osztjuk majd a sztárokat és nevetünk is rajtuk! "- mondta mosolyogva Balázs. 

- " Nagyon örülök a feladatnak, jó lesz megint Balázzsal együtt dolgozni a tévében! Remélem, hogy ez is testhezálló szerep lesz számomra. Bár jellegében a műsor más, mint a Celeb vagyok..! a mi stílusunk ismerős lesz! Vidám, pörgős, helyzetkomikumra épülő játék lesz, amiben nem fognak csalódni a könnyed műfaj kedvelői! "- tette hozzá Vadon Jani

A Kalandra fal! a japán Human Tetris néven ismert játék legújabb változata, ami mára 15 országban aratott sikert, az interneten rendkívüli népszerűségre tett szert, a YouTube-ról kilenc hónap alatt hétmilliószor töltötték le a műsor videóit.
 
A show-t többek között Argentínában, Dániában, Ausztráliában, Angliában és Amerikában vitték sikerre Hole in the wall néven.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.